Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
SAO: Legend Jest to gra o fabule z kultowego anime Sword Art Online (SAO).
Fabuła opisuje nam historie z anime 2 głównych bochaterów Asuny i Kirito. Asuna zwana także Iskrą jest dziewczyną Kirito znanego także jako czarnego szermierza . Samo anime opisuje nam historie tej pary która razem z 10 000 innymi graczy musi przejść grę mmo rpg z której nie mogą wyjść a śmierć w grze oznacza śmierć w prawdziwym życziu :) . Dla zainteresowanych grą i fabułą polecam najpierw zobaczyć przynajmniej 1 sezon Sword Art Online. Gra jest super lecz jedyne do czego się można przyczepić są to lagi jest ich pełno ale da się w miare grać dzięki systemowi auto pathering (czy jakoś tak) gdzie naciskamy po prostu na napis a postać sama idzie do questa i go wykonuje. W mojej opini gra godna polecenia.