Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Witam, na początku uprzedzam jest to moja subiektywna ocena postaci, ale z chęcią poczytam opinie. Toplane: 1. Jax 2.Nasus 3.urgot Dlaczego one? To proste, ponieważ te postacie dzięki zróżnicowanym buildom, oraz umiejętnością, są wielkim problemem jeżeli chodzi o górną aleje. Jungle: 1: Volibear 2:Lee sin Te postacie charakteryzują się szybkim clearowaniem camp, zarówno swoich jak i przeciwnika, a DMG jakie zadają na niskich lvl sprawia że są świetnymi junglerami z perfekcyjnymi gankami. Ponadto nie są trudne do opanowania. Midlane: 1. Zed 2. Annie 3. Katarina Te trzy postacie będą sporym wyzwaniem dla osób, które nie radzą sobie z dobraniem odpowiedniej kontry, oraz nigdy nie grały przeciwko tym bohaterom, a uwierzcie mi że te postacie, dobrze nafeedowane potrafią mocno uszkodzić :). Botlane: 1: Miss fortune 2: Vayne 3: Tristana 4: Draven Te trzy AD'carry we wczesnej fazie gry (Przełomy 10/15 minuty) Zadają niezliczone obrażenia, a w dobrych rękach to wystarczy aby prawie samemu wygrać grę. Support: 1:Blitzcrank 2: Tresh 3:Leona Postacie pomimo różnych hooków, oraz stunów są wielkim problemem jeżeli chodzi o zabicie, doświadczona osoba uchroni i siebie, jak i swojego ADC przed wrogami. Myślę że pomogłem oraz zapraszam do dyskusji na ten temat.