Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Na celowniku zac-wygram ci gre
Rola:
Jungler/top (jak się nie ma nic lepszego)
Rodzaj:
Tank/Ap (lepszy jest tank)
Koszt IP/PZ:
6300
Zac jest postacią prostą i nie wymagającą dużych umiejętności.
Jedyną umiejętnością ktorą trzeba się nauczyć trafiać to e czyli skok którym jak trafimy w przeciwnika to wchodzi na niego podbicie ale można się tego bardzo łatwo wyuczyć a później jest już z górki. Zac jest postacią która wygrywa team fight'y poprzez wbicie się z e i użycie r które odpycha i podbija przeciwników obok zaca (działa również na miniony). Zaca można zbudować pod tanka ale tez i AP poprzez to że wszystkie jego umiejętności zadają obrażenia magiczne.
Finalna opinia:
Zac jest bardzo mocnym championem i polecam go wszystkim junglerom. Niestety jego koszt jest wysoki ale warto go kupić dla free elo albo dobrej zabawy
Jeśli się wam podoba takie dzieło to możecie mnie wesprzeć w komentarzach i podać kolejnego championa do omówienia ;)