hanfred: wszyscy mogą zobaczyć, co piszesz na czacie
Zera: Czy to normalne rozmawiać, gdy admin widzi, co piszesz?
Gamehag: Dołącz do naszego Discord, aby codziennie otrzymywać rozdania klejnotów!
Zera: Gamehag może wykryć zmiany ID i inne rzeczy, i może zablokować cię na zawsze.
Zera: A za używanie VPN gamehag już dawno by mnie zablokował, ale jestem uczciwą osobą, z wyjątkiem niebezpiecznych ofert.
Zera: Nie mam dziecka, a takiej opcji nie ma.
Zera: Moja najmniej ulubiona ankieta to ta o miesiącu urodzenia twojego dziecka.
Zera: Ale też dostajesz po głowie
Zera: Gram uczciwie, ale poza ankietami tam całkowicie oszukuję.
Zera: Nawet wysłałem wiadomość do wsparcia technicznego, ale nie, nie używam VPN, bo już dawno byłbym zbanowany.
hanfred: vpn?
Zera: Przyjąłem zadania z oferty, pobrałem grę przez link, ale chodzi o to, że dziś jest już drugi dzień, a nagrody nadal nie dostałem(
Joshverd:
augustin er sort:
Zera: Znam tylko Hello
Gamehag: 6 użytkowników otrzymało 98 z Deszczu.
Joshverd:
Zera: Szczerze mówiąc, nie znam angielskiego, ale udaję, że znam.
Zera:
Joshverd: duży mózg
Joshverd:
Zera: Tak, ci którzy to zrobili to geniusze; tłumaczą tekst na prawdziwy język na czacie w czasie rzeczywistym.
Zera: Cześć
Joshverd:
Zera: A także, jak uczestniczyć na czacie, wypełnić ankietę i propozycje
volcanox: cześć
Joshverd:
Joshverd: Aby wziąć udział w rozdaniu na Discordzie, wystarczy wysłać tu wiadomość.
Joker Tu perds un Joker: lol
Zera: Dobra, idę wykonać zadanie, jestem naprawdę bardzo, bardzo, bardzo w tyle, mam tylko 4 200.
Zera: A także napisać tekst, zdanie lub ankietę, jeśli pamiętam.
Zera: Musisz też wypełnić ankietę, żeby wziąć udział w deszczu.
Lorenzo Buccella (Lsat): Czy to tutaj zapisuje się na rozdania?
Zera:
Zera: Bardziej interesuje mnie rozmowa z adminem niż zdobywanie punktów.
Zera: Tak, trafiła mi się kazachska ankieta i wygląda na to, że osobom, które ją wysłały, było to obojętne. Dostałem też długiego bana za jedno z ofert, bo wybierałem zabawne odpowiedzi.
Joshverd:
Joshverd:
Szymon Plota: https://gamehag.com/r/63CP9FBC
Zera: No i zdobyłem 3000 w 2-1 minuty
Joshverd: Musisz być szczery, odpowiadając na ankiety, ale płacą bardzo dobrze.
Zera: No cóż, za ankietę jest nagroda 720.
Zera: Dziękuję, miałem szczęście zdobyć 3000 ankiet z 6, w jednej z tych samych ankiet odpowiadałem na te same pytania.
Joshverd:
Joshverd: Wierzę w ciebie
solankigarvit11: Yoo
Zera: A poza tym, jak trudno jest zdobyć pierwsze miejsce w tabeli; prędzej umrę, niż tam dotrę, i jest naprawdę ciężko.
Joshverd:
Zera: Dobra, próbowałem zażartować z użytkownika, który mieszka we Francji.