Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Ostatnio deweloperzy zamiast poprawiać/dodać coś do gry, serwują nam "nowe" premki, które są KLONAMI już istniejących premek, tylko z innym np. działem. Jest wiele rzeczy do poprawy, przede wszystkim system dobierania który jest beznadziejny ( V wyrzuca na VII lub VIII ). Tak samo silnik graficzny jest moim zdaniem troche przestarzały. Kiedyś, dawno temu oglądałem filmik w którym deweloperzy pokazywali nad czym pracują, pracowali nad systemem zniszczeń ( budynek nie rozwalałby się od razu tylko cegła po cegle). I gdzie to jest?! Nie wiem czy muszą robić premki, żeby mieć pieniądze na inwestowanie w grę ( gra opiera się na mikropłatnościach) czy po prostu polecieli na hajsy :<. Co Wy o tym myślicie?