Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Pies kontra kot - Co to jest?
Pies kontra kot to gra w której kot walczy z psem, kot walczy śmieciami z kosza a pies rzuca w kota swoimi kościami.
Gra jest na 2 osoby lub 1 oczywiście jak grasz na 1 osobe grasz z komputerem nie powinien być on trudny ale jak nie umie się w to grać to jest całkiem trudno.
Gra jest bardzo śmieszna, jest to gra dla dzieci.
Są też moce (tak zwane powerupy) są to: dodanie życia, 2 razy rzucasz (2x throw), rzucenie bomby (Stick bomb) i zwiekszenie zabrania życia (damage) to co rzucasz jest po prostu większe.
Gre nagrali: lerrek 123, Gram Dobromirka, Gimper, Kolega Ignacy, Go Action, BlueJaneVids.
Zapomniałem dodać że kot i pies rzucają się przez płot i tak troche nie wiedzą do kogo rzucają, ale to przecież gra dla dzieci, czego się spodziewać?
Gdy kot lub pies rzucą w siebie i ktoś nie trafi, ten się z niego śmieje
Gra została stworzona w 2000 roku co można zobaczyć jak wejdzie się w gre pisze że została ona stworzona w 2000 roku, ale jak na 2000 rok to niezła grafika i chyba nie było żadnych problemów ale wtedy jeszcze w nią nie grałem.
Gra miała lepsze wyniki jak nagrał z tej gry Let'sPlay z Kolegą Ignacym statystyki poszły w górę i więcej osób zaczeło w nią grać.
Gra ma też muzyke, nie znam jej nazwy ale jak poszukacie głębiej to powininniście znaleść bo trudno muzyki nie jest znaleść są też specjalne aplikacje na telefon żeby znaleść muzyke.
Pozdrawiam całą społeczność gamehag, mam nadzieję że mój artykuł się wam spodobał i czekacie na więcej
Artykuł napisał: CuntiArtJutJube