Gdy wysyłam screenshota z nickiem i lvl to odrzuca i pisze że jestem niezajerestrowany w grze a nick mam taki sam jak w gamehag pomocy.
Upewnij się, że:
a) Zarejestrowałeś się przez serwis gamehag.
b) Nie masz włączonych wtyczek typu adblock.
c) Wyczyściłeś ciasteczka itp. w przeglądarce lub spróbowałeś rejestracji z czystej przeglądarki.
Poczekaj na odpowiedź supportu.
Zarejestruj się na ten sam e-mail jaki masz na gamehag, później zrób screenshota z pierwszego okna (tym z ekwipunkiem i nazwą) i najlepiej żebyś miał odpaloną jeszcze zakładkę gamehag. Mi przyjęli, tobie też powinni :D
napisz do misty i dokladnie opisz problem ;)
Przyjmuje*. Na pewno miałaś wyłączony adblock?
czekaj az ci ktos z administracji odpisze
Kiespko chcialbym to jakoś zmienić
ej jak zdobyć wiecej punktów na lvl? :D
Przyjmuje* to raz, dwa zrób ss'a całego ekranu gdzie widać że konto jest faktycznie Twoje
bo musisz mieć misje za 6k lub 9k
Tez mam ten problem ale to pewnie dlatego ze zakladalem konto przez aplikacje i nie odlaczylem od tel zeby logowac sie przez email. Teraz to zrobilem wyslalem i czekam na odpowiedz zobaczymy co sie stanie :)
Tez mam ten problem ale to pewnie dlatego ze zakladalem konto przez aplikacje i nie odlaczylem od tel zeby logowac sie przez email. Teraz to zrobilem wyslalem i czekam na odpowiedz zobaczymy co sie stanie :)
Nawet po odlaczeniu konta i potwoerdzeniu go na emailu napisali ze nie zarejestrowalem nowego.... Im trzeba do ******* film wyslac jak wbija sie ten lvl???????
mi nie przyjelo lol a na ss wszytsjk elegancko widac