Czy ktos z Was dostal za to zadanie KD ?
JA 4 DNI TEMU ZROBIŁEM ZADANIE I JESZZCZE NIE DOSTAŁEM....
Wydaje mi sie ze nie dostaniemy @czarny9982
Dziś jest bonus 35% plus runa 10% działa, piszem z suppem i kto wi :)
h*j wi nic nie bedzie....
ja napisałem wczoraj i dziś otzrymałem pisać do nich
mozesz powiedziec gdzie pisałes do niech lub linka? bo ja wszędzie do nich pisałem , do mistry,na insta,fejs i email inici
Ja jeszcze nie zdobyłem 11 levelu zamku a to wogólle sie opłaca
Ja dostałem od razu wjeżdżamy na budowę ałuuuuuu ałuuuuu głową w betoniarce
Coęzko wbic 11 lewel zamku
Ciezkie do wykonania ale sie oplaca
gralem zadanie wykonALEM ZRZUT EKRANU ODRZUCILI
elo we mi ktos pomoz z tymi emailami bo wyslalem to co ten gosciu pisal w tym poradniku i nie odpisuja mi co nie nie czaje bazy plz help me guys
To zadanie trzeba zrobić na kompie na nie na telefonie pewnie dla tego odrzucają wam te zadania ja tego jeszcze nie robilem ale mam w planach a ogólnie to długo sie to robi?
Pamiętajcie , ze zamku a nie konta ^_-
omg od kiedy to trzeba robic na kompie
ile wam zajeło to zadanie ?
zajęło ok tydzień ale na pewno da się to zrobić szybciej. Szczególnie jeżeli nie interesuje Cię dalsza gra. Dostajesz pełno przedmiotów przyspieszenia więc da się bardzo skrócić ten czas.
Jak długo mniej więcej trzeba czekać na zaakceptowanie tego zadania? Może jestem troszkę niecierpliwy, ale raczej bardziej mnie martwi to, że zadanie w ogóle może nie zostać zaliczone. Zarejestrowałem się przez aplikację na androidzie, powiązałem z kontem gmail na tym samym emailu, ale mój nick był za długi więc zmieniłem kilka literek. No i grałem na dwóch różnych urządzeniach, nie wiem czy to ma znaczenie?