Prison Wars to gra, która przeniesie Cię w świat życia więziennego pełnego brutalności, handlu, hazardu i sprytu. Wejdź do gry i zostań klawiszem!
Czytając recenzje/artykuły nie zauważyłem nic o tej grze więc pomyślałem, że coś o niej napisze. Gra przedstawia nam świat za kratkami. Zaczne od opisu i przedstawieniu znaczenia zakładek w grze:
- Twój blok/Stołówka - Twoje więzienie (kratki), w którym przebywasz, gdzie zajmujesz się ogólnie produkcją (handel) oraz przeszukiwaniem pomieszczenia obok (co 24h), a w stołówce spożywasz pożywienie aby szybciej naładować energię.
- Przestępstwa/Fucha/Dilerka - Zarabiasz tam kase na różnych misjach.
- Siłka - Zajmujemy się tam treningiem statystyk, robieniem tatuaży oraz kursami.
- Bank - Możemy wpłacić kasę do banku lub założyć lokatę.
- Fightclub - Bijatyki (dostępne 15lvl).
- Walcz - Płatne zlecenia i arena dla graczy oraz najemnicy.
- Manele - Twoje uzbrojenie oraz możliwość zakupu nowego.
- Cioty - Zajmują się twoją brudną robotą (dostępne 10lvl).
- Dragi - Spis twoich dragów + market.
- Biznesy - Rynek graczy.
- Rankingi - Ranking graczy.
- Hazard - Gry hazardowe i loterie.
Możemy również założyć lub dołączyć do czyjegoś gangu, gdzie razem możecie stawiać czoła innym, handlować dragami oraz walczyć o szacunek. Myślę, że mniej więcej wytłumaczyłem mechanikę gry i zachęciłem do zagrania. Ta gra jak każda inna z coraz większym doświadczeniem staje się trudniejsza dlatego jest taka fajna, a ja zamierzam kontynuować swoją przygode z nią.