ja polecam gram i nie narzekam
no to dzięki bo się zastanawiałem
ja polecam kup se t29 i M46 Tiger. Sztos.
nie, mam wbite całe amerykanskie drzewko lotnicze (f15a,f16a) nie polecam rosyjskie o wiele lepsze dlaczego tak mysle poniewaz amerykanie dostaja najgorszy sprzęt w aktualizacjach jak aim 7m lub aim 9m gdy rosjanie mają r27er i to 6 jak i r73 a co do naziemek tyle wiem ze ruskie mają lepsze działa prawie ze w kazdym wypadku na top tier i na ruskich jest mniej grindu
Każdymi opłaca się grać, w zależności jak to co robisz rozegrasz, musisz po prostu obrać konkretną i daną strategię, wtedy dostrzeżesz pewne potencjały do wykorzystania, ale najlepiej sam do tego dojdź.
Ja ci powiem że jak chcesz to tak nobo są takie czołgi jak jumbo który jest bardzo OP na swoje br . Drugą żeczą jest 50 cal na prawie wszystkim bardzo jest to przydatne jak grasz na bardzo małym br , bardzo znmimi łatwo czołgi zabić które mają otwarty dach . Jest czołg m18 który na swoje br jest bardzo op i zapewniam ci że z nim zniszczysz większość czołgów na tym br :grinning:. Ja sam gram Związkiem Radzieckim i też mi bardzo dobrze idzię . Nie polecam gry chinami nobo to poprostu tesame czołgi co usa i zsrr jak chcesz się bawić a jak naprawdę chcesz grać to chiny są dość dobre.