Co ma zawierać screen żeby się zakwalifikował? Ciągle dostaję 'Nie utworzono nowego konta'
ma zawierać : wymagania podane w zadaniu,musisz mieć ten sam nick jak w gamehag
no ok, ale kilka razy probowalem z różnymi widokami (statystki konta, informacja o bohaterach) i nadal 'Nie utworzono nowego konta'.
to samo mam ;/ strata czasu
zainstalowałem całkowicie nowy system i przeglądarkę bez ad bloków itd., zrobiłem nowe konto i czekam na wynik
polecam program anymp4 screen recorder ja nim robie zrzuty :)
ja zrzut ekranu wiem jak zrobić (win shift s, nie widzę potrzeby czegokolwiek zewnętrznego) ale ciągle są odrzucane
Mi odrzuca ss bo niby nie zarejestrowałem nowego konta w grze. Dziwne... bo nigdy wcześniej tej gry na oczy nie widziałem. Ludzie magia... :laughing:
przytrzymujesz przycisk ściszania i odpalania telefonu.
a na laptopie czy komputerze to alt f4
muszisz wejśc w postacie następnie muszisz wybrać postać która ma 10 lvl i zrobić zrzut ekranu przyciskami: znak windowsa i prt sc naraz i powinno się udać
wchodze w tą postać i tak mi nie zalicza
mam ten sam problem teraz, mam ten sam nick, juz się zagalopowałam i mam powyżej 10lvl, potwierdzonego maila, wczesniej konta nie mialam a i tak nie zalicza zrzutu
zrobiłem poprawnie i mi odrzuca
zrobiłem poprawnie i mi odrzuca
Ja użyłem tego samego e-maila co w gamehagu, zatwierdziło mi 2 zadania czekam na 3, nie musiałem go nawet potwierdzać, więc nie mam pojęcia dlaczego nie działa u was, zatwierdza mi zadania w ciągu 10-20 minut choć piszą że do 48 godzin. Może komuś to pomoże w sensie, żeby użyć tego samego emaila i na pewno grać za pośrednictwem linku z zadania ale jeśli to zrobiliście to nie mam pojęcia
ja robie to tak że przytrzymuję ikonkę windowsa i klikam prt sc na klawiatórze