Bloxburg - Gra dla posiadaczy waluty znanej wszystkim graczom Robloxa. Była ona symbolem bycia bogatym. Jednak czy w tych czasach jest tak dalej?
znaczy zalezy nie kosztuje az tak duzo a wsumie mozna przez jakis czas fajnie sobie popykac lecz tak dlugo to ciezej bo nic nowego nie dodaja
moim zdaniem blixburg to strata czasu i robux
jest na przykład gra pod tytułem "RoVille". Polecam bardzo. a tak do tematu to nawet warto kupić bloxburga, ale raczej się znudzi po kilku dniach
nie wiem :grinning::thumbsup:
szczerze zawsze chciałam mieć bloxburg ale teraz to tak średnio bo nie ma aktulizacji a gry są przestarzałe
kupilam bloxburg i teraz wsm zaluje bo bloxburg to doslownie simsy a teraz nawet orginalne simsy sa za darmo wiec no.
Gra RoVille też jest fajna i za darmo ale Bloxburg się szybko nudzi moim zdaniem i bym nie polecał bloxburga kupywać bo jak mówią osoby nademną że simsy są za darmo.
dla mnie warto bo dla mnie jakies tam chyba 30 robuxow to nic, ale jak dla ciebie to duzo to nie oplaca sie jest duzo innych fajnych gierek na robloxie
moim zdaniem nie jest przydatne i strata robux. Masz 3 razy lepsze gry za Free!
zalezy czy ci sie gra podoba
zalezy tez jak czesto bys gral
Moim zdaniem nie jest potrzebne do życia i przydatne ale warto bo mapa fajna a droga nie jest.
platne gry boblox są bezsensu