unranked rank iconmarkwilson3025: Even the support is ghosting  me
unranked rank iconmarkwilson3025:  FeelsRainMan emote (inline chat version) 
unranked rank iconmarkwilson3025: Please check support 
novice rank iconszopikkinga: it would be great because at night the withdrawal time is long :(
novice rank iconszopikkinga: do you plan to introduce instant payouts? :)
novice rank iconszopikkinga: the magic is back! beautiful ;D
unranked rank icon3490150748: w46u
unranked rank iconszopikkinga: and all the magic was gone....
unranked rank iconszopikkinga: really Gamehag holding rewards? ;x
unranked rank iconDIEgod: wa
AdminJoshverd:  Meowdy emote (inline chat version) 
unranked rank icontmercadoportell.mtp: thank you regardless
unranked rank icontmercadoportell.mtp: I see
AdminJoshverd: which was.... interesting, but it did pay
AdminJoshverd: But I did take a survey today
AdminJoshverd: Nah I haven't played any games recently 
unranked rank icontmercadoportell.mtp: and before I leave, you got any game recommendations for me?
unranked rank icontmercadoportell.mtp: thank you
unranked rank icontmercadoportell.mtp: perfect 
AdminJoshverd:  Vibin emote (inline chat version) 
AdminJoshverd: They're tracking properly most likely
unranked rank icontmercadoportell.mtp: I have received the credits for one of the games
unranked rank icontmercadoportell.mtp: they seemed simple and easy to test the system with
unranked rank icontmercadoportell.mtp: Ive tried both hungry shredder and magnet miner but have gotten nothing from neither
AdminJoshverd: Which game?
unranked rank icontmercadoportell.mtp: is there any way to see if I have any "active" games or something?
unranked rank icontmercadoportell.mtp: Ive hit two separate milestones on two different games but haven't received anything
unranked rank icontmercadoportell.mtp:  1fae4 emote (inline chat version) 
AdminJoshverd:  Cat Yes emote (inline chat version) 
unranked rank icontmercadoportell.mtp: Thank you my man
Sign in to start chatting

17

0/160

Misja poz.3

polakotvv avatar

polakotvv

January 3, 2017 at 05:50 AM

Witam, chciałbym aby ktoś zwrócił uwagę na wykonanie misji poziomu 3 Word of Warships / Word of Tanks. Misje są znacznie przesadzone, aby wykonać takie 100 bitew trzeba by spędzić chyba z 3 dni. Uważam że ta misja powinna być realniejsza do zrobienia.

KnowYourself32 avatar

KnowYourself32

January 6, 2017 at 10:11 PM

Ja zrobiłem tą misję w 3 h

danielkolanek avatar

danielkolanek

January 11, 2017 at 03:48 AM

mozna wiedziec jak rozegrales 100 bitew w 3h

Logaren avatar

Logaren

April 24, 2019 at 08:13 PM

jaka jest 3 misja

Kacper690 avatar

Kacper690

April 28, 2019 at 03:10 PM

Zrobiłem wszystkie 3 zadania i chciałbym pomóc osobą które chciały by zrobić to samo.
Na początku po pobraniu gry i założeniu konta musimy rozegrać pierwszą bitwę.
po rozegraniu 1 bitwy wpisujemy nasz nick w *****, po krótkim czasie powinno zaliczyć i wyświetlić nam się 1 zadanie rozegraj bitwę okrętem 2 poziomu. Żeby w miarę szybko zrobić wszystkie zadania powinniśmy wybrać sobie 1 nację ja akurat wybrałem Amerykę i zrobić wszystkie zadania właśnie tą narodowością.
za grę danym statkiem dostajemy PD za które możemy odblokowywać statki. gdy odblokowujemy i zagramy 1 raz statkiem 2 poziomu poleca się właśnie tym statkiem grać dalej żeby szybko odblokować następny poziom.(PD nie przekłada się na inne narodowości ani na inne statki ) zadanie 2 które jest według mnie najdłuższe ze wszystkim polega na zagraniu jednej gry statkiem 3 poziomu . to zadanie wymaga trochę czasu ale za to 3 zadanie da się zrobić szybciej . gdy awansujemy na 5 poziom odblokowujemy takie coś jak wolne punkty które możemy dodać do dowolnego okrętu (punktów jest o ile pamiętam ~3000) za nie możemy dużo szybciej zrobić 3 zadanie( zagraj 2 statkami 3 poziomu) żeby je zrobić musimy kupić 2 statek na 3 poziomie i nim zagrać. gdy mamy problem z wbiciem 3 poziomu można zagrać np statkami podstawowymi (1poziomowe mamy je od początku gry) ja tak właśnie zrobiłem.
mi zrobienie wszystkich zadań zajęło 1 dzień a dokładnie kilka godzin. a zadania zatwierdzane były po kilku minutach ale czasami mogą np następnego dnia .

Logaren avatar

Logaren

May 1, 2019 at 04:08 AM

Kacper 3 misja to wbić 15 poziom a nie to co ty piszesz

xXHaszTagXx avatar

xXHaszTagXx

May 3, 2019 at 11:34 PM

akutalnie nie da się zrobić , bo poziomy w wows zostały wycofanę , jeśli ktoś ma ochotę zagrać razem to zapraszam na pv , szczególnie git jak ktoś by zaczynął od nowa i tworzył nowe konto , czekam :)

LubieJD avatar

LubieJD

June 11, 2019 at 04:02 PM

Ja zrobiłem tą misję w 3 h

Mateuszxd1001 avatar

Mateuszxd1001

June 12, 2019 at 02:50 PM

Misja na 3 h