od długiego czasu prześladuje mnie ta gra i nie mam pojęcia czy warto zaczynać wiem tyle o tej grze że jeżę czołgami :) pytam się bo nie chcę psuć rozgrywki innym graczom.
Dela menie ta gera est nudena bo niec sie nie dżje podeczas rozegrywki ale możejesz spruboweć :D
Warto dlatego że za 3 walki masz 200 KD
Proponuję Ci zobaczyć filmiki youtuberów z tej gry. Mam na myśli Faje i Hallacka. Zobacz fimy na ich kanałach i odpowiedz sobie sam na pytanie, czy ta gra jest fajna i czy warto w nią zaczynać ;)
ej warto sobie pobrać world of tanks bo nie wiem? mam w sumie war thunder i wydaje mi sie ze to jest lepsze
oplaca sie zaczynac ( 200 KD za 3 walki, a walki zazwyczaj długo nie trwają)
proponuje obejrzeć jakieś poradniki na yt
Warto zacząć w nią grać a tym bardziej fajnie gra się ze znajomymi
Gra jest całkiem przyjemna, sporo czołgów, ciekawe mapy. Ale jest po pewnym czasie jak dla mnie bardzo monotonna, ale to moja sugestia.
Jeśli nie grałeś/ aś jeszcze w WOTa to warto spróbować, może Ci się spodoba. Jednak tak jak wspmniano już wyżej z czasem gra się nudzi bo ciągle robisz to samo - brakuje różnorodności w rozgrywce.
Jeśli chodzi o aspekt dynamiki i zręczności to na pewno najlepsza gra z tego gatunku ;)
Jeśli jesteś gotowy/a rzucać pieniędzmi w ekran i masz stalowe nerwy to śmiało zaczynaj
warto i to jak jeszcze teraz z polskimi czołgami :thumbsup: