Ostatnio te gry, które gram trochę się mi znudziły. Chciałbym abyście mi napisali w jakie jeszcze mogę zagrać gry na robloxie i przy okazji abyście napisali od kiedy gracie w robloxa
polecam rainbow frends lub car crushers
rainbow friends brookhawen rp ***** tycoon
rainbow friends brookhawen rp ***** tycoon
Bee Swarm Simulator POLECAM
poleca Wyprawa na Antarktydę mi sie fajnie w nią grało
polecam rainbow friends, pet simulator x, brookhaven rp, adopt me
Ja najczęściej gram w arsenal, super gierka polceam każdemu, nie jest pay2win tylko skill i nawet jak mi nie idzie najlepiej to ciekawie jest
Jak kupiłem robuxy to trzeba dołączyć do jakieś grupy i trzeba być na tej grupie 14 dni i czy później w końcu dostanę te robuxy gdy przeczekam te 14 dni?
Jak kupiłem robuxy to trzeba dołączyć do jakieś grupy i trzeba być na tej grupie 14 dni i czy później w końcu dostanę te robuxy gdy przeczekam te 14 dni?
adopt me- coś podobnego do simsów (nie polega to tylko i wyłącznie na adoptowaniu (nazwa))
hide and seek- jedna osoba szuka innych graczy
pet simulator- kolekcjonujesz zwierzęta, które zbierają monety i skrzynie z monetami, za to kupujesz kolejne światy.
fashion famous- trzeba się tematycznie ubrać do tematu, który się wyswietla, a pozniej gracze nawzajem sie oceniają.
gdy lubisz simulatory to
1 (pet simulator x)
2 (mining simulator 2)
3 (pet posse simulator)
jak ktoś lubi one piece to polecam blox fruits bardzo fajnie się w nią gra i jest w typie simulatora
Murder mistery to raczej nie
Nie lubię zbytnio strzelane na robloxie