każdy może lubić inne gry niektórzy nie lubią brookhaven rp. każdy ma swoje zdanie i nie powinno się z tego śmiać ale jaka jest wasza ulubiona gra i dlaczego??
Zdecydowanie Royale High: z powodu ślicznej grafiki, łatwego zdobywania tamtejszej waluty, możliwości tworzenia rp choć nie jest to potrzebne do rozgrywki. Jest ona przyjemną grą, posiadającą eventy np. wakacyjne.
Zdecydowanie Royale High: z powodu ślicznej grafiki, łatwego zdobywania tamtejszej waluty, możliwości tworzenia rp choć nie jest to potrzebne do rozgrywki. Jest ona przyjemną grą, posiadającą eventy np. wakacyjne.
dla mnie meepcity ponieważ masz bardzo duzo opcji jak ubieranie postaci w dowopny sposób od wartosci 1 robux do az 10000 . mozna kupywać domy zwierzaka i inne
hdhdgdgjejheehjejejsjsjeejjesjsjsjsjsjsjsjjsjsksksksksks xddd
siema to ja jak tamw rzyciu
robecnie chyba car crushers
moja ulubiona gra to car crash simulator
moja ulubiona gra to evade
moja ulubiona gra to random rumble
bee swarm simulator, jakos tak przypadlo mi do gustu
Base battles mimo że niektóre bronie są mocno niezbalansowane
Pet Simulejtor X dlatego bo marzna tam sie trejdowac jest trejdink plaza durzo innyh ciekawyh rzeczy polecam tom gre jest super !!! gg
Każdy ma inną opinię na temat różnych gier na roblox. Niektórzy nie lubią innych tam gier, niektórzy inne lubią jest różnie. Ale według mnie Fajna gra na Roblox to Mining Simulator 2.
Moim zdaniem roblox nie ma tak po prostu najlepszej gry. Możemy jedynie mówić o kategoriach gier.
Z kategorii story, to polecam serię airplane od Ponchokings ( 4 gry i każda kilka zakończeń ), Magic story 1 i 2 oraz Pet story. Z gier ubieranki, to polecam Royale High i Meepcity. Z gier akcji Big Paintball, Jailbreak, Stop it Slender, Zombie Stories, oraz było coś takiego jak Brick battle, jakoś tak. Dużo by wymieniać, każdy ma inny gust.
no czesc. Malo co gram ale lubie mm2. Tam mam przyjaciol i sie zadluzylam w to xD