nmg zmienic profilowego bo jak odswiezam to dalej jest to samo ludzie wiecie o co chodzi???///
Hej, aby profilowe zostało zmienione musisz odczekać chwilę.
w ogóle jak ja chcę zmienić zdj profilowe to wszystkie są w złych rozmiarach, rozdzielczościach i bla bla bla, więc dałam już sobie spokój
To nie skam zerknijcie na opinie w google tam placa kilkaset % wiecej i kase mamy po 5 min na koncie :) Siemanko chcialbym wam polecic super stronke która wkoncu nie jest zadnym Fake ani oszustwem. za wypelnianie ankiet oraz zadania w grze czy rozne inne zadanka mozna w pare minut zarobic troche kaski i wyplacic w ciągu 10 sekund na portwel crypto (wyplaty ponizej 100$ sa generowane automatycznie i mozna odrazu wyplacic kase juz po 5 min od rejestracji min wyplata to LTC 0.50$ i po paru minutkach mamy kaske). Za rejestracje z mojego ref linka i wpisaniu kodu po rejestracji dostaniemy 1 oraz 3 skrzynki za uzycie mojego kodu w ktorych na wejsciu mozna zgarnac 250$ jedynie aby odblokowac dostęp do moich 3 skrzynek trzeba zdobyc najpierw 1$ (bez strachu to wykonalne w 5 min :D). Pozniej kaske mozna odrazu wyplacac bez zbednych ceregieli :) powodzonka. LINKD ORAZ KOD DO UZYCIA PO REJESTRACJI - https://Freecash.com/r/Withdrawall4u ..Code - "Withdrawall4u", need use after registration from my link - (3 free chests with chance to win 250$ each) gl