Zainstalowałam AION po KD (jak pewnie każdy ;p) Mam problem, otóz gra nie chce mi się w żaden sposób włączyć. Nie sądze aby była to wina pamięci, bo jej akurat mam dużo. Może to wina internetu? Albo czegoś innego? Nwm i proszę o odpowiedź.
Mam jeszcze jedno pytanie: Czy sądzicie że punkty które można dostać za tą grę są w odpowiedniej ilości? Chodzi mi o to czy uważacie, że jest ich za mało czy za dużo? Jak dla mnie trochę za mało biorąc pod uwagę to ile to cholerstwo waży. A i czy ta gra jest tak ogólnie fajna, polecacie ją?
Hej ja w Aion gram rok mam 40 lvl wg mnie gra jeat super ma bardzo rozwinieta fabułe i ogl jest popularna, chodz minusem jest to ,ze za zbroje lepsze itp czeba kase placić. Za gre jest staniwczo za malo kamieni, powinno byc z 750 minimum bo raz, ze duzo wazy, a sqa ze jeat suoer i wciaga.
Gra moze ci mulic lub niechodzic bo wifi trzeba miec dobre.
Ja gram 2 lata, mam kilka postaci powyżej 65. NIGDY złotówek nie inwestowałem w grę i mam w miarę ubrane postacie, żeby iść na jakieś insty pve.
A jeżeli chodzi o set pvp to też mi się wydaje, że da się go zrobić dość szybko bez inwestowania realnych pieniędzy.
Gra jest fajna, ja jej nie pobieralam po kd. Bardzo mi sie podoba i jest ciekawa. rownież nigdy nie wydalam na tą gre pieniedzy i mam 42 lvl c: pzdr