Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Odpowiedź jest prosta lecz nie każdy ma takie same zdanie ( ale myślę, że większość się ze mną zgodzi). Granie w gry pomaga na nudę lub można pograć z przyjaciółmi i akurat ja gram w gry z innymi. Ja lubię grać w gry i myślę, że to nie jest coś złego lecz można też się uzależnić. Szkoda, że w większości grach trzeba za coś płacić. Ogólnie odpowiadając na te pytanie to myślę ,że tak. Warto grać w gry bo z niektórych też możesz się czegoś nauczyć. Polecam Minecrafta tutaj możesz grać z innymi co jest naprawdę fajną opcją. Kiedyś grałem/am w Brawl Stars, ale teraz już nie gram i dla mnie to dobra decyzja. Ale też gra była spoko tylko może szybko uzależnić więc uważajcie z takimi grami.Myślę, że to tyle co chce powiedzieć. A ty co sądzisz o grach i czy lubisz w nie grać? przepraszam za jakie kolwiek błędy które mogą się pojawić ale jestem zbyt leniwy/a na ich poprawienie