Moim zdaniem gra jest bardzo fajna ale - są takie że czasami na serwerach mimo ze jest consola banowania w grze są hackerzy
spamujee xD hehe lala xDD eee
a i ogólnie lubie jailbreak
niewiem ja w jailbreak nie pykalem
fajne ale nudne po 3 dniu grania
dla mnie to tak 6/10 ponieważ grałam kiedyś ale mi się tak ta gra znudziła że już w nią nie gram
ogólnie jailbreak mojim zdaniem jest bardzo fajną grą
Ogołnie fajna gra. Jailbreak najlepszy tryb na roblox, bardzo go polcam, jest relaksująca. Bardzo mi się podoba, ponieważ mogę się wcielić w więźnia czy też w policjanta.
jailbreak to bardzo fajna gra pełna wszystkiego XDDDD
Ogołnie fajna gra. Jailbreak najlepszy tryb na roblox, bardzo go polcam, jest relaksująca. Bardzo mi się podoba, ponieważ mogę się wcielić w więźnia czy też w policjanta.
Na początku fajne ale teraz trochę mi sie znudziło jak nie wiecie w co grać to możecie w to wejść i przypomnieć sobię jak ta gra była kiedyś mega mega popularna teraz już niestety nie jest aż taka popularnia ale i tak dużo sób w nią bra
ja wole grać na robloxie ine tryby na pszykałd: adopt me,blox burg, brookhaven,jalbreak, i symulatory i tyccony no atak to gra jest bardzo ciekawa i mi sie podoba
no atak to sama siebie gra jest cie kawa polecam i polcam zagrać w roblox bo jeste fanem w sumi ini lubiom tom gre a ini nie no ale też som hakeży niestety są hakerzy i to jest bardzo niedobże ale niem co sie pszejmywać bo roblox działa natym
Jailbreak jest koks ale minus jest tylko jeden. camperzy którzy kampią przy wyjsciu