co myslicie o robloxie? ile juz w neigo gracie? macie vipa w jakiejs grze? ile macie ruboxow? jaka jest wasza ulubiona gra gracie w jakies simulatory? i podajcie swoje nazwy w komentarzach.
z checia posluchalabym jakis fajnych jutuberow wiec napiszcie w komentarzach tez jakis fajnych jutuberow polskich ktorzy nagrywaja robloxs. moim zdaniem roblox jest super i wciagajacy strasznie i interesujacy jest fascynujacy i jest moja ulubiona gra i zdania nie zmienie
fajna gra ulubine gra to bed wars wersja roblox pozdro
zależy to od twojej preferencji w grach, chcesz grać w bijatyki? Polecam ABA albo encounters, W simulatorach jest wiele, Anime clash jest dobra. W horrorach polecam the true backrooms, Identity fraud i Mimic
Ja akurat polecam royale high adopt me lub creatures of sonaria
jak mam uświadomić dzieciom że roblox to nie gra tylko strona internetowa oferująca gry?
royale high, my restaurant
survive the killer, murder mystery, tower of hell
Polecam Blackhawk Rescue Mission 5 jak macie dobrego PC'ta i lubicie gry wojskowe bardziej zaawansowane.
bardzo polecam welcome to bloxburg gram w to z moimi przyjaciółmi
The wild west to jest fajna gierka jestes na dzikim zachodzie kupujesz se konie zdobywasz pieniądze fajne gamepassy są możesz grać swoją własną muzke z midi data na różnych instrumentach. Ciągle jest aktualizowana trochę żadko ale jest są eventy hallowenowe itp.