No nie wiem powiem tak: Fani lub po prostu zwykli gracze powiedzą że któraś z tych gier jest lepsza bo np. tylko w nią grali. A więc może ja ocenie: WT jest bardziej realistyczna i nie ma w niej
ilości hp w przeciwieństwie do WoT'a, w Wocie jest więcej nacji i myślę że ciekawsze aktualizacje( ale to moje zdanie), w WT nie ma RNG w przeciwieństwie do WoT'a, WoT ma większą rzesze fanów
I w ostatnich latach jest bardzo popularną grą e-sportową, W WT jest ciekawsza rozgrywka: podczas bitwy lądowej można polatać samolotem i postrzelać lub zrzucać bomby na przeciwne czołgi lub inne
pojazdy, W Wocie ma się że tak to określe jedno życie w przeciwieństwie do WT. Szczerze dużo grałem w WoT'a i to nawet dobrze i bardziej właśnie wole go, ale WT jest też fajną grą i ciekawą.
Polecam
Wolę WoT, ale tylko dlatego że po pijaku osiągam podobne wyniki jak na trzeźwo. Dla fanów symulatorów zdecydowanie wygrywa WT
lepszy jest chyba war thunder bo lepsza grafika i wg ale kto woli tylko zabijac gnoji polece wota :D
wolę WT dlatego że w nim liczy się załoga moduły, a a w WoT są punkty życia przez co WT jest bardziej realistyczny