Warto zagrać i czy trzeba to pobierać czy można w przeglądarce
Według mnie tak. Roblox jest mega otwartą grą, z dostępem do wielu gier bądź mini-gier. Można robić również swoje i bawić się tam ze znajomymi. Przyokazji można dostosować sobie własną postać za pomocą Robux lub bez nich, bo są darmowe rzeczy. Robuxy to inaczej mówiąc wirtualne pięniadze za , które mozesz kupić odzież. Robuxy można kupić tylko za prawdziwe pieniądze bądz uzbierac dana ilosc kd i odebrac robuxy z gamehaga. Gram w Roblox od 4 lat i nie jestem zawiedziona bo gra coraz bardziej sie rozwija. :grin:
Moge dodac , ze trzeba to pobrac. A gdy pobierzesz mozesz grac juz na przegladarce.
warto zagrać roblox jest mega na nude
gram od dobrych 6 lat i polecam warto pobrać bo inaczej się niestety nie da ale tak to warto
mam pytanie co polecacie zagrać gałam w tyle gier i nie mam już w co XD
tak fajne polecam dużo rodzaji gier
Według mnie tak. Roblox jest mega otwartą grą, z dostępem do wielu gier bądź mini-gier. Można robić również swoje i bawić się tam ze znajomymi. Przyokazji można dostosować sobie własną postać za pomocą Robux lub bez nich, bo są darmowe rzeczy. Robuxy to inaczej mówiąc wirtualne pięniadze za , które mozesz kupić odzież. Robuxy można kupić tylko za prawdziwe pieniądze bądz uzbierac dana ilosc kd i odebrac robuxy z gamehaga. Gram w Roblox od 4 lat i nie jestem zawiedziona bo gra coraz bardziej sie rozwija.
tak opłaca sie bardzo fajna gierka gram 3 lata
jak najbardziej :wink::ok_hand:
jasne że tak roblox jest super możesz pobrać na microft store jak masz lub na przeglądarce Polecam:ok_hand:
warto ale trzeba znaleźć odpowiednie gry dla siebie