Polecam naprawdę sam zarobiłem z 350 robux. Robię głównie ankiety np. tą na górze strony za 78.13 robux.
to mój link
https://rbx.best/ref/2277749
Trzeba tylko wpisać nick przy rejestracji
Spoko tylko na telefonie nie da się skopiować szkoda
dla robuxow jestem i pisze XD
no fajnie ale level mi spadł do 2 a miałam 3 więc słabo
help potrzebuje robuxxx a nie mam wiec pisze dlugie kom zeby nabic lvl pozdrawiam i zycze smacznej kawusi
Hej , pomozecie mi ? Jak uzbierac robux ?
Dzięki gamehag można zdobyć robuxy, bodajże od 32 KD jest 1 robux, kiedyś udało mi się nazbierać dzięki temu 200 robux
Najlepszą stroną do zarabiania robuxów jest Gamehag. Dużo stron prosi o weryfikację lub wysłanie SMSa. Niestety weryfikacja nie działa a jak wyślesz SMSa to ci może zabrać nawet kilka milionów pieniędzy z konta. Na Gamehag robisz zadania, ankiety, udzielasz się na forum, oglądasz reklamy lub coś kupujesz przez internet. Ta strona na 100 % działa. Jeden robux to około 32 kamieni dusz. Jak już uzbierasz kamienie dusz to możesz wymienić na robuxy, ale musisz mieć 3 level aby je mieć. Na początku musisz kliknąć że chcesz mieć robuxy na koncie potem musisz wpisać swoją nazwę gracza w roblox. Dołącz do grupy. Potem wpisz od nowa nazwę gracza. Wejdż na stroneę roblox. Odśwież przeglądarkę. Gotowe masz robuxy.
sussy baka roblox to sussy baki
Najlepszą stroną do zaraiania robuxów jest Gamehag, ponieważ są za darmo a dokładnie za wykonywanie zadań