Witam mam pytanie mianowicie w ostatnim zadaniu mam zdobyć 150 złotych orłów (mogę je kupićw sklepie gamehag), ale ja zdobyłem je inaczej - zrobiłem samouczki dzięki czemu miałem 140 i dokupiłem prawie 50 ale nie na gamehag. Teraz pisze że ss jest odrzucony (musisz kupićodpowiednią nagrodę i wykorzystac ją w grze), mam kupić na gamehagu po prostu czy wykorzystać te orły co mam ????
Wydaje mi się, że zadanie zrobiłeś dobrze, ale Gamehag to taka niemiła platforma i lubi odrzucać pomimo dobrego wykonania zadania. Spróbuj może do supportu napisać albo cuś.
U mnie to samo niby zdobyłam ,ale się okazuje ,że trzeba kupić na gamehag . i nie wykonałam bo dla mnie nie opłacalne
to jest hit.
"Zdobądź 150 Złotych Orłów (możesz je kupić w naszym sklepie) i wygraj 22 bitwy." - zadanie nr 4 WAR THUNDER. Wykonałem poprawnie zadanie mam 410 złotych lwów i 22 wygrane . zaprzeczacie sami sobie. bo wyraźnie jest napisane żę moge je kupić w sklepie lecze NIE MUSZĘ . a dostaje odrzucone zadanie z wiadomością "Zadanie w grze War Thunder zostało odrzucone. Musisz kupić odpowiednią nagrodę i wykorzystać ją w grze." . wiec śmierdzi mi tu oszustwem to po pierwsze. po drugie zakupiłem także 150 orłów przez stronę i jeszcze ich nie mogę odebrać więc podwójnie sobie zaprzeczeacie. czy na każdym kroku musicie tworzyć problemy? jak chcecie rozwijać stronę i zdobywać nowych użytkowników to w ten sposób wam się nie uda....
jeśli chodzi o bitwy morskie to zdecydowanie World of warships. w war thunder moim zdaniem są za małe mapy.898
a jak zdobyć brakujące 10 ( czy tylko zakup ?)