chciałabym to kupić,ale nie wiem czy mi się nie znudzi po 3 dniach.doradzicie?
Zależy co lubisz ale nawet fajna gra
ja mam tę gierkę i szczerze znudziła mi się po paru dniach, ale to zależy bo tobie może się nie znudzić :)
pewnie że tak masz tam wiele żeczy do robienia i mozna poznać wiele ludzi
nie wiem czy to jest najlepszy pomysł
zalezy w jakie tryby najbardziej lubisz grac
Mam tą grę. Jest ok. Ma domy (I OCZYWIŚCIE GAMEPASSY ŻE BYŁO MAŁO Z ZAKUPEM TYLKO GRY), jest "quatrosystem"(cztery statystyki, które trzeba pilnować) i czasami.... FAJEWERKI!!
moim zdaniem nie nudzi się po jakimś czasie i jak kupisz to trudno na cokolwiek nazbierać
Jeżeli grałaś już dużo RP i tobie się znudziło już - to nie polecam. Tak naprawdę Bloxburg nie ma w sobie nic niesamowitego, jakby no pracujesz to fakt, lecz praktycznie to każde inne RP, które masz za free. No lecz z drugiej strony jeżeli jesteś dużą fanką grania "prawdziwe zycie", nie nudzi ci się łatwo, a 25 robuxów to dla ciebie nie dużo, to kup. Robuxy zawsze można na coś bez sensu zmarnować, a tutaj przynajmniej masz grę, do której w razie czego zawsze możesz wrócić.
nom fajna gra takie simsy ale multiplayer i na robloxie
uważam że tak gdyż dużo osób lubi gierki RP
gierka jest fajna, mi się podoba
ta mam ją i opyla sie kupic
tak opłaca się to kupować
tak kupuj nie ma co się zastanawiać xd
Moim zdaniem, nie warto,bo najprawdopodobniej znudzi Tobie się po kilku dniach grania.Po drugie nie warto na bloxburg wydawać robuxy,ponieważ są inne gry bardziej ciekawe a można w nie grać za darmo.
wydaje mi sie że tak , nie mam ale moi znajomi bardzo lubią i polecają tą gre