Zacznijmy od tego, że już napisałem taki temat i gamehag postanowił mi go usunąć :)
Miesiąc temu wygrałem w gamehag robucy- 20 oraz-10.
Za pierwszym razem gdy chciałem je odebrać wyświetliło m isię, że muszę dołączyć do jakiejś grupy na 14 dni więc to zrobiłem. Gdy już odczekałem określony czas gamehag kazało m iwpisać w pole mój nick do orbloxa na który chcę dać moje robuxy wpisałem go kilka razy sprawdzająć czy jest poprawnie wpisany a cały czas wyskakiwało, że nie ma takiego konta. Zdenerwowałem się więc chciałem dać na inne konto żeby się nie zmarnowało a wtedy wyskoczyło, że muszę spróbować później. Na następny dzień znowu spróbowałem i wyskoczyło znowu, że muszę spróbować później. Od tamtej próby minęło więcej niż tydzień a dalej wyskakuje to samo :)
Wie ktoś czy da się to naprawić czy po prostu mój miesiąc zbierania na to poszedł ekhem...
mojej koleżance też coś takiego się wyswietlało ale na szczęście jej przyslali chyba po miesiącu i cała robota nie poszła nie powiem gdzie
dobra dzięki przynajmniej jakaś nadzieja teraz jest
Kontaktował*ś się z supportem? Jeśli nie to skontaktuj się uwierz mi że to pomaga.Jeśli jednak już się skontaktowałeś to stwórz nowe konto dołącz do ich grupy i spróbuj wysłać robuxy na te konto.
Jeśli to nie zadziała to nie wiem :(
niewiem tak pan jezus powiedział