Witam,
Co słychać w naszym starym Lol'u?
Grałem w to 6 lat, przestałem jakieś trzy lata temu.
Jak się rozwinął? Jest lepszy czy gorszy w perspektywie czasu?
Jak tam system kar. czy w końcu prawidłowo i rzetelnie działa?
No i najważniejsze, jak tam balans i grywalność?
Pozdrawiam!
Siema
Lol trzyma się bardzo dobrze pod względem grających graczy.
Lol napewno się zmienił ale czy na gorsze czy na lepsze ciężko ocenić
Większość zmian była po to żeby przyciągnąć graczy do lola.
System kar się zmienił. Teraz jak się zdodguję grę(czyli opuści się grę podczas wybierania bohaterów) 3 razy, to się dostaję opóźnienie do kolejki o wysokości 24h.
Riot sam twierdzi że nie dąży do perfekcyjnego balansu. Bardziej woli dodawać łatki do gry co 2 tygodnie żeby zmienić kilka rzeczy.
lol kiedyś był nwm jaki bo nie grałem ale teraz jest też nie wiem ale wiem żę wbijam sobie punkty expa
zaczalem grac od 9 sezonu, obecnie 12, wiele sie pozmienialo, psycha siada dalej i noby graja same no ale jakos idzie
Widzę brak komentarzy, ale spieszę z wyjaśnieniami otóż też grałem dawno temu przez chwile wtedy nie zostałem na dłużej z lolem ale jakiś czas temu wróciłem muszę przyznać, że jest bardzo dobrze jeśli chodzi o samą rozgrywkę. Co jakiś czas są eventy i dzięki nim nie jest nudno zawsze coś tam można wygrać. Jeśli chodzi o ludzi których się spotyka w trakcie gier ... powiem tak czasami można znaleźć bardzo sympatycznych ludzi.
"czy w końcu prawidłowo i rzetelnie działa?" ja bym się raczej zapytał czy on wgl istnieje, bo można odnieść wrażenie że nie...