Ktos musial miec cos z głową żeby mejnować ją. RIOT GAMES chcialbym zeby ta postac zostala usunięta
powiem tyle temmo jest op ale latwo go zabic puł na puł
teemo to jest ciulowy champ , jeśli gra na topie na dajmy yasuo , który gra tak sobie a gracz mainuje teemo oczywiście przeciwny ... to teemo nie ma szans a w laicie coś robią tylko jego grzyby
teemo i yasuo to noob champy oba są chore ale jeśli już wybierać to yasuo wygrywa.
Według mnie, teemo jest dobry jak się umie nim grać...
Sprawdź sobie teemo na supporcie ale na jakoś karmę czy zyrę op tylko QQQ i adc obity
sprawdz sobie singeda na supporcie albo shena fajnie się gra bo obija każdego
temmo to głupia postać bo ciągle morze strzelać Q a to jest op
teemo nie tylko polega na Q grzybki i trutka swoje robi
Jestem main teeto, jak ogarniesz to jest świetny i nie chodzi o Q to jest tylko taki bonus (żeby cie nie ubili w 3 sek) w late rzeczywiście główna broń to grzyby, ale E też po coś w końcu jest
Konwersacja o szatanie Teemo. Kocham GameHag
Super postać, mój pierwszy main :D.
aaa tam przejmujecie się teemo ... a prawda jest taka że każdy sra i wyzywa jak wychodzi nowy ''zbalansowany'' champ
Lol teeto nie jest nowy, a jak zobaczysz dobrego to będziesz srał cały mecz i każdy kolejny grając przeciw niemu
Teemo to szatan. Nie polecam tej postaci. Nie grajcie tym gównem.
Każda postać ma swoje zalety i wady, ja gram dużo tryndamerem jak wiecie nie mam łatwo na niego ale gdy gram dariusem to teemo nie ma szans. Gre na teemo traktujcie jak wyzwanie a jak wygracie to możecie być z siebie dumni pozdro ;)
RADA: nie atakuj teemo jeżeli użyje na tobie E bo zostajesz oślepiony a podstawowe ataki nic nie zadadzą jemu jak i jemu drużynie (to jest skierowanie do postacie pod AD)