Deszcz

Gem4

unranked rank iconskrt: Petcapy emote (inline chat version)
SystemGamehag: One user received Gem3 from the Rain.
unranked rank iconPaulTran: it's so hot
unranked rank iconPhanupong: @kre_tingr5673
SystemGamehag: 3 users received Gem46 from the Rain.
unranked rank iconaidan: pepeD emote (inline chat version)
unranked rank iconEsteban: lol
novice rank iconKilboBaginz420: Capybara stare emote (inline chat version)
SystemGamehag: 2 users received Gem437 from the Rain.
unranked rank iconPaulTran: thanks so much
AdminSwirfty: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconFerrason Andreaa: Good
unranked rank iconJoni 777: HHH
AdminJoshverd: Ok, I Pullup emote (inline chat version)
unranked rank iconCharlie López Rodolfo: pressF emote (inline chat version)
unranked rank iconCharlie López Rodolfo: Coffin emote (inline chat version) Coffin emote (inline chat version)
unranked rank iconCharlie López Rodolfo: Very Cat emote (inline chat version) Very Cat emote (inline chat version)
unranked rank iconCharlie López Rodolfo: Kekwait emote (inline chat version) Astute Gentleman emote (inline chat version)
unranked rank iconCharlie López Rodolfo: Ya quiero tener robux para ya gastar en cualquier cosa
unranked rank iconCharlie López Rodolfo: Para gastar
unranked rank iconCharlie López Rodolfo: Quiero tener ya robux
SystemGamehag: One user received Gem36 from the Rain.
unranked rank iconDkgmsfk: Hola, ¿alguno activo por aquí?
unranked rank iconMilo: hey
SystemGamehag: 2 users received Gem204 from the Rain.
unranked rank iconMilo: hey
novice rank iconKilboBaginz420: Capybara stare emote (inline chat version)
unranked rank iconIvanna Palomo: ..
unranked rank iconIvanna Palomo: Como le ago para conseguir robux?
Zaloguj się, aby rozpocząć czat

24

0/160

Top 5 startowych postaci w Lolu.

Piter1x avatar

Piter1x

November 24, 2021 at 05:52 PM

Witajcie! Jest to mój pierwszy "artykuł" i chciałbym wam przedstawić top 5 postaci na start w League of Legends ( Oczywiście moje zdanie).

1. MordeKaiser - koszt postaci 1200 Niebieskej esencji.

Mianowicie jego podstawową mocą jest "Nadejście Ciemności", polega na tym że po trzech atakach zadaje obrażenia wokół siebie, (od 3 do 14).
Jego Drugą umiejętnością jest (Tak to nazwałem) "Uderzenie młotem", polega na tym że owy agent uderza młotem na dość dlugi zasięg.
Jego trzecią umiejętnością jest przyciągnięcie przeciwnika do siebe, oczywiście jest ograniczony zasięg.
Jego czwartą umiejętnością jest niezniszczalność, mianowicie robi pole wokół siebie i leczy siebie przez chwile.

A jego umiejętnością Najlepszą jest "Wymiar śmerci", bierze przeciwnika do innego wymiaru i mają takie podstawowe starcie oko w oko przez czas.

2. Lux - koszt postaci 3150 Niebieskiej esencji.

Jej podstawową umiejętnością jest "Iluminacja", Zadające obrażenia zaklęcia na 6 sekund nakładają na wrogów efekt Iluminacji. 
Jej pierwsza umiejętność to "Związanie światłem", mianowicie unieruchamia wroga na 2 sekundy.
Jej druga umiejętność to "Świetlista Osobliwość" spowalnia wrogów. na pare sekund
Jej trzecia umiejętność to "Pryzmatyczna bariera" Rzuca różdżkę w wybranym kierunku. Lux oraz wszyscy sojuszniczy bohaterowie, których dotknie różdżka, otrzymują tarczę o określonej wytrzymałości na 3 sek.

A mianowicie jej najlepszą umiejętnością jest "Ostatnia Iskra" jest to nic innego, jak duży laser który daje bardzo dużo hp.

3. Miss fortune  - koszt postaci 3150 Niebieskiej esencji.

Jej podstawową umiejętnością jest "Miłosne klepnięcie" zadaje to nie wielkie, ale dodatkowe obrażenia.
Jej pierwszą umiejętnością jest "Dwustrzał" Jest to drugi nabój, który przechodzi przez przeciwnika,
Jej drugą umiejętnością jest "Szybki Krok" Wtedy jest bardzo szybka.
Jej trzecią umiejętnością jest "Deszcz Kul" Strzela wystrzeliwuje wtedy bardzo duzo naboi

Jej najlepszą umiejętnością jest "Czas na Ostrzał" Miss fortune wtedy wystrzeliwuje bardzo dużą serie.

4. Jinx - koszt postaci 4800 Niebieskiej esencji.

Jej podstawową umiejętnością jest "Zabawmy się!" Wtedy jinx jest bardziej szybka i szybciej atakuje, jesli komus zada obrazenia.
Jej pierwszą umiejętnością jest "Zienianko!" Podstawowe ataki Jinx zwiększają prędkość ataku na 2,5 sekundy.
Jej Drugą umiejętnością jest "Bzzt!" jinx wtedy wyciąga działo elektryczne, które zadaje duzo obrazen.
Jej trzecią umiejętnością jest "Ogniste Gryzaki" jinx wyrzuca wtedy 3 granaty

Jej najlepszą umiejętnością jest "SuperMegaRakieta Śmierci!" mianowicie wystrzeliwuje bardzo dużą rakiete i zadaje dużo obrażeń.

Mam nadzieję że pomogłem! Papa!

przemoza6368 avatar

przemoza6368

November 24, 2021 at 06:31 PM

dziękiii przyda sięna pewno
Julka_kulka_ avatar

Julka_kulka_

November 25, 2021 at 04:47 PM

liga nie jest fajna sory..

Likosok avatar

Likosok

December 11, 2021 at 07:02 AM

5 postaci, ale jednak 4 napisałeś xd. Ja bym osobiście powiedział: Top: Garen, Jg: Warwick, Mid: Annie, ADC: Miss Fortune, Supp: jakiś Nautilus
ania_piasecka avatar

ania_piasecka

December 12, 2021 at 07:44 PM

Liga n7e podoba mi sie
SweaatCookii avatar

SweaatCookii

December 12, 2021 at 09:41 PM

PSZYDA TO SIĘ KIEDYS

Wiki1900008 avatar

Wiki1900008

December 13, 2021 at 06:08 PM

spoko jest