Gra spoko nie zajmuję dużo miejsca i wciąga
Gra jest Supcio fajne sa tryby
Roblox ma bardzo kreatywne niektóre tryby, ale zdażają się i słabe.
tak jest całkiem okej i polecam dla wszystkich ktuży nagrywają na youtobe, dużo kontętu, polecam:thumbsup_tone1:
a tak wogule to piszecie tu dla expa czy testujecie tylko te opcje pisania na forum?
a tak wogula ta za im dłuszsze odpowiedzi dostajemy więcej expa więc opłaca sie lać wode i dzięki temu jest więcej expa ja na przykład pisze te wiadomość i dzięki temu dostaje dużo expa bo potrzebuje levelu 4 a tak wogule to mam pytanie. czy za zdobyty nowy level dostaje sie kamianie dusz (pieniondza)? im dłuższa wiadomość na forum tym więcej procęt expa a i czy mugł by mi ktoś powiedzieć czemu jak wchodze na game hag to mi czasem zabiera procety z expa? trzeba przedłużyć tę wiadomość i sprawdzic czy dostane więcej exp, dziękuje i pozdrawiam.
ee jednak za lekko dłuż cze tylko 2 % a za krutkier jeden ale i tak uważam że sie opłacało i prosze o odpowieć na pytania
piszcie jak dobrze idzie wam wbijanie expa i czy za wykonane zadania dostajecie pieniandza( kamienie dusz) piszcie od razu będe się czuła lepiej
pozdrawiam wszystkich uczestników czatu
pozdrawiam wszystkich uczestników czatu
roblox jest fajny nie rozumiem czemu leci taki hejt w ich stronę. to że ktoś lubi tą grę to nie znaczy że jest kidoskiem czy coś
tak robux jest fajny zwłaszcza gdy ma się robux tak się tym jara xdDDD