genshin zajmuje duzo miejsca i nie wiem czy warto pobierac i mam kilka pytan
sa jakies wymagane zakupy w grze za realne pieniądze?
na czym w skrócie polega ta gra
co to za pierdy nic niie kumam xdco to za pierdy nic niie kumam xd
w grze nie trzeba za nic płacić, jeśli będiesz chciała będziesz mogła dokupić jakiś dodatek, ale bez nich można sobie poradzić hsh
(Sory za date)Genshin Impact polega na eksplorowaniu otwartego świata znanego Teyvat(Narazie są 3 regiony do eksplorowania,a w przyszłości będzie 7),kolekcjonowaniu postaci i ulepszaniu ich oraz pokonywaniu różnego rodzaju przeciwników i bossów.
Gra nie wymaga zakupów ale jeśli jesteś zainteresowan* w zakupie możesz sobie kupić skiny, albo Blessing of the Welkin moon dla dodatkowej waluty
Na pewno nie pożałujeż pobrania tej gry :D
Wymaganych zakupów nie ma, tylko ewentualne. W skrócie jest to gra, w której odkrywasz świat, walczysz z potworami, zdobywasz i zdobywasz postaci
nom racja a mam pytanie fajna gra?
nom racja a mam pytanie fajna gra?
jak nie chcesz pobierac gry pobierz nvidia geforce now i bedziesz grac bez pobierania ale tylko godzine i musisz czekac w kolejce
gra jest na zasadzie rpg i gacha, gdzie możesz wishować na postacie (to jest ewentualny zakup jeśli nie chce ci sie zbierać primogemow mozesz je kupic) na telefonie zajmuje około 25 gb na komputerze nie mam pojecia ale jest troche wymagający jeśli chodzi o pamięć i grafike. Jeśli lubisz gry typu fantasy mające fabułe to warto pobrać
nie nie ma zadnych wymaganych zakupow, odkrywa sie tam swiat aby odnalezc swoje rodzenstwo. przy tym odkrywasz rozne zakamarki tego wielkiego świata zwanego teyvatem. zdobywasz nowe moce, umiejetnosci czy znajomych. a tak off lore to losujesz postacie i bronie, robisz eventy i dodatkowe domainy