bardzo warto grać ja mam tam już nawet 20 level fajna grafika tylko problem jest taki, że za długo sie czasami ładuje 9.5/10
dla mnie warto grać wy tą gre polecam
Gra wciąga strasznie, podobna do starego Robocrafta w którym też się świetnie bawiłem i spędziłem tam dosyć spory okres czasu
Mega faj a gra mam 6 lvl i tak wiem że to nie jest wysoki ale gierka tak wciąga że normalnie inne gry to przy niej jakaś drewutnia XDD(to nie było śmieszne wiem) ale juz tak na serio to gra sama w sobię jest bardzo fajne nie ogranicz cię pod względem kreatywnosc więc przez to wszystko zalęzy od twojej kreatywności i ,,Zdolności Manualnych" . Pół zartem poł serio to w tej grze są błedy których masa jest mega niska, lecz te błędy po częsci śmieszą ale także zasmiecają grę. Gajinn.Net przez ten caalutki czas naprawia te błędy. W grze nie możesz spodziewać się cheaterów, gra jest pod tym względem serio spoko a w dodatku możesz się niebać bo easyantycheat jest skąd wiem mega dobrym antycheatem. A propo twoich danych też nie musisz się onie bać bo tego typu te zabezpieczenia są na najwyższym poziomei. Naprawdę, ale to naprawdę polecam zagrać. Tak czy inaczej polecam cieplutko:grin:
a tak wgl to się napisałem i namyślałem a strona dała mi tylko 1% xp :confused:
jak wbijać tu szybko lvl ???
spoko można fajny samochód budować
nie grałem jeszcze ale zobaczę na internecie jak inni grają w tą grę i jak mnie zaciekawi to będę w nia grać