Może ktoś pokazać gdzie dokładnie wykonał screenshota w War Thunderze, żeby go przyjęli?
nie robiłem tej misji ale chyba trzeba wejść w chistorię gier albo ogulne statystyki i tam powinno pisać ile jest wygranych gier, potem zrobić screena a jak nie zadziała to możesz sprubować wyciąć tylko tą ważną liczbę żeby była dobże widoczna.
mi pisze że mam multikonto a nie mam nawet nie wiem na czym polega multikonto
A mi już po raz 2 odrzucają ....
Multikonto to posiadanie wiecej niż jednego konta na gamehag. Jeżeli jednak jest to twoje pierwsze konto zgłoś sie do supportu. Co do zadania, musisz zrobić screena profilu. Znajdziesz go na górnym pasku w grze. Jest tam twój nick, klikasz w niego i wyświetla ci sie ile bitew wygrałeś.
A co zrobić jeśli support ma to gdzieś ? i ciągle uznaje, że wina leży po mojej stronie? i podpina pod sprawę rozwiązaną, a następnie prosi o sprawdzenie i wysłanie ponownie zdjęcia. Ale nie jest na tyle uprzejmy
żeby napisać dlaczego nie jest uznane.
Mam dokładnie ten sam problem w tym momencie. Przed chwilą odrzucili mojego screena po raz drugi. Pisałem do Misty, ale dostałem chyba odpowiedź bota. Na moim screenie wyraźnie widać 5 wygranych bitew, ale administracja jednak bez wytłumaczenia woli odrzucić zdjęcie
Wyślijcie ponownie screena. Nwm co może jeszcze pomóc
mam ten sam problem bo miałem 5 bitew wygranych i dałem im z mojego profilu z tymi wygranami i napisali mi tak zadanie z gry war thunder zostało odrzucone. upewnij sie ze poprawnie wykonałes zadanie i wyślij nowy zrzut ekranu no nie wiem czemu tak napisali i odrzućili
Mi chyba po raz 5 odrzucaja...
Mi 6 raz już odrzucili, napisałem do Misty (Nie Bota) i poczekam na odpowiedź :weary:
mi jescze ani razu nie odrzucili