W tym artyklue chciałbym przedstawić wam grę Łowcy Zombie: Apokalipsa.
Gra Łowcy Zombie jest grą przeglądarkową w której wcielamy się w człowieka ocalałego z epidemii zombie a naszym zadaniem jest przeżycie w tym paskudnym świecie.
Grę możemy rozpocząć jako kobieta lub mężczyzna. Postać możemy ulepszać prze kupowanie lepszego ekwipunku oraz rozwijanie zdolności. Wszystko to robimy za dostępną walutę w grze której jest aż trzy rodzaje: monety, żywność i energia. Gra jest bardzo prosta. Wbijamy kolejne poziomy i pokonujemy przeciwników w kilku dostępnych lokalizacjach dzięki czemu zdobywamy środki na ulepszenie postaci i pokonywanie kolejnych coraz to silniejszych potworów. Jest także opcja łączenia się w gangi która pozwala na walki w specjalnych lokalizacjach dzięki którym można zdobyć bonusy dla całej grupy. Możemy także walczyć z innymi graczami by móc porównać swoją siłę i piąć się w rankingu graczy. Oczywiście wszystkie walki czy to z potworami czy innymi graczami mają swój limit i następne można wykonać dopiero po pewnym czasie. Graficznie gra wypada bardzo słabo ponieważ wszystkie grafiki są bodajże zdjęciami przerobionymi w photoshopie przez co wygląd postaci w ekwipunku jest tragiczny a zombie prezentują się trochę lepiej jednak nadal słabo. Sam interfejs z grą to tylko prostokąt na środku ekranu co także nie wygląda dobrze.
Moim zdaniem gra jest strasznie słaba jak na dzisiejsze czasy i niczym nie zachwyca dlatego nie przyciągnęła mnie na dłużej niż 5 minut. Natomiast osoby mające mało czasu i lubiące proste gry mogą być z niej zadowolone jeśli oczywiście nie przeszkadza im brzydka grafika.
Jak dla mnie ta gra to strata czasu, ale artykuł fajny
Grałem ,gry na dłuższy czas nie polecam
Dobry artykuł, ale gra słaba
Rozumiem że za komentarze nabija się pasek postępu ale to chyba nie oznacza że mamy pisać je na odwal.