Deszcz

Gem973

AdminJoshverd: Czy ChatGPT polecił Gamehag?
novice rank iconZera: ChatGPT
AdminJoshverd: Kim jest Jeep?
novice rank iconZera: Cześć Dog Arrive emote (inline chat version)
novice rank iconZera: Trochę żałuję, że dowiedziałem się o tej stronie przez czat Jeepa, kiedy z nim rozmawiałem.
novice rank iconNaitik Raj: cześć
novice rank iconZera: Cash emote (inline chat version) blobDance emote (inline chat version) Dancin emote (inline chat version)
AdminJoshverd: Wygląda na to, że Altergift po prostu oznacza, że podarują ci grę na Steamie, gdy ją kupisz.
AdminJoshverd: Ok, I Pullup emote (inline chat version)
AdminJoshverd: ooooo fajnie
novice rank iconZera: gra, by uzbierać tę kwotę na zakup do końca miesiąca.
novice rank iconZera: Nie zdobyłem jeszcze żadnego punktu, mam tylko 4.206 i planuję kupić to Persona 3 Reload: Premium Edition Steam Altergift.
AdminJoshverd: Jaką grę próbujesz kupić?
novice rank iconZera: Zastanawiam się, czy można zaufać Steamowi przy zakupie gry, jeśli nazywa się ona Steam Altergift.
novice rank icontom: Aha, okej :)
AdminJoshverd: Otrzymasz e-mail z instrukcjami, gdy Twój odbiór zostanie zatwierdzony.
novice rank icontom: Jak działa wypłata na PayPal? Nigdzie nie musiałem podawać adresu PayPal.
novice rank icontom: okej :)
AdminSwirfty: Wypłaty są sprawdzane i zatwierdzane przez cały dzień.
novice rank icontom: Jak długo trwa PayPal? Od wczoraj jest w oczekiwaniu.
novice rank iconZera: Czy jest jakaś zasada, której nie powinno się łamać? GIGACHAD emote (inline chat version)
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord, aby brać udział w codziennych rozdaniach Gemów!
AdminJoshverd: Oni także otrzymują pełną nagrodę w Gemach.
AdminJoshverd: Jeśli nowy użytkownik kliknie Twój link i się zarejestruje, zarabiasz procent jego Klejnotów.
apprentice rank iconaugustin er sort: nie chcę czekać zbyt długo
novice rank iconZera: Interesuje mnie, jak działa link polecający – mogą z niego skorzystać tylko osoby rejestrujące się po raz pierwszy, a nie te, które są na stronie od dawna.
apprentice rank iconaugustin er sort: mam taką nadzieję
AdminJoshverd: Zaufaj Cat Yes emote (inline chat version)
apprentice rank iconaugustin er sort: NOOO emote (inline chat version)
AdminJoshverd: administratorzy wkrótce sprawdzą
AdminJoshverd: Sadge emote (inline chat version)
apprentice rank iconaugustin er sort: Jesteś super, jeśli sprawdzisz moje zamówienie
AdminJoshverd: peepoHey emote (inline chat version)
apprentice rank iconaugustin er sort: joshverd
AdminJoshverd: hanfred ten 1f410 emote (inline chat version)
novice rank iconZera: Z tego co rozumiem, administratorzy monitorują czat i pomyślałem, żeby napisać żart, ale się rozmyśliłem. bongo emote (inline chat version)
adept rank iconhanfred: kod promocyjny pixelpoint MOVIETRAIL
AdminJoshverd: Dancin emote (inline chat version)
novice rank iconZera: peeposleep emote (inline chat version)
SystemGamehag: 4 użytkowników otrzymało Gem79 z Deszczu.
novice rank iconZera: Dlaczego ta strona nie jest popularna? Dowiedziałem się o niej dopiero w 2025 roku, zaledwie kilka dni temu.
AdminSwirfty: Czasami oferty są wstrzymywane do weryfikacji na Gamehag
novice rank iconZera: Dlaczego Gamehag sam nie nalicza nagrody? Czasami może się spóźnić, ale w przypadku Offerwalls i ankiet nagroda przychodzi od razu.
novice rank iconZera: Popcorn emote (inline chat version)
AdminJoshverd: Very Cat emote (inline chat version)
apprentice rank iconAtia: blobDance emote (inline chat version)
AdminJoshverd: Twoja oferta zostanie opublikowana, gdy administratorzy ją przejrzą :)
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord, aby codziennie wygrywać klejnoty!
novice rank iconDabeh: To się odbędzie 13 maja, a moja oferta powinna zostać wydana 12 maja.
AdminJoshverd: UTC
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

64

0/160

********* gra

Danny123d avatar

Danny123d

August 7, 2021 at 10:31 PM

polecam zagrać :)