Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
~Miłego Czytania~
''MovieStarPlanet'' jest to gra stworzona przez Clausa Jensena i została ona zrobiona by robić filmy, na początku miała ona być grą edukacyjną dla dzieci, jednak Claus zmienił zdanie i wyszło jak wyszło.
MovieStarPlanet Beta powstało w 2008 roku w języku angielskim mimo iż większość graczy pochodziło z Danii. jednakże w 2009 roku został stworzony pierwszy duński serwer MovieStarPlanet, ten właśnie rok jest ''Narodzinami MovieStarPlanet''. Wtedy w tle były zwykle ciemne szare kolory i nie wyglądało to tak cukierkowo jak teraz. Pierwsze ubrania nie wyglądały tak jak dziś, wyglądały one jak narysowane w paincie i nie były zbyt piękne. były wtedy tez krwawe i wulgarne animacje, lecz gdy w MSP zaczęło grać więcej dzieci, zostały one wycofane. istnieją sposoby jak pozyskać takie animacje np. Charlessem.
Teraz Przejdźmy do tego. Vipy dawniej były tańsze i nie mieli takich opcji jak dziś , można było r kupić osobno StarCoins.
Jednak wtedy w Vipach było wiele mniej StarCoins nie było diamentów, plakietek ani nawet ubrań i zwierzaków, więc oferowały one po prostu mało rzeczy i trochę nie było sensu w tamtych czasach kupować vipa.
Teraz czas porozmawiać o levelach.
Na samym początku było tylko 20 leveli. Wbicie 1 levela zajmowało wtedy bardzo długo czasu! Dlaczego? ponieważ było wtedy mniej sposobów na wbijanie poziomu. Pierwsza osoba która zdobyłą 20 level miała nick uluniunia. Jej konto jednakże z niewiadomych przyczyn zostało usunięte, ale... zostało przywrócone na prośby od właścicielki kierowane do moderatorów . Jednak było ono przywrócone pod inną nazwą czyli ''AnanaseQ''nadal można ją dodać itp. AnanaseQ była lubiana. Brano z niej przykład i okrzyknięto ją ''Księżniczką MSP'' obecnie ma 50 lvl i niestety nie gra od kilku lat.
~Zwierzaki Bonnies oraz Rośliny~
Kiedyś na MSP istniały roślinki, podlewało siei byłą również taka opcja "sprzedania" tej roślinki. Niestety z niewiadomego powodu zostały one usunięte. Jednakże nadal możemy je zobaczyć i podlać w pokojach osób takich jak Mileniczka .
Kiedyś na msp zwierzaki wybierało się losowo. Były 2 kategorie z których można było je wylosować. W 2010 roku nawet została dodana kategoria trzecia. Niestety już ich nie ma.
Kilka słów ode mnie-
Hejj, jeśli jakieś informacje są może podobne do innych artykułów to przepraszam, inspirowałam się różnymi artykułami więc no. Mam nadzieje że wam się spodoba, jest to mój pierwszy artykuł.. Miłego Dnia/nocy <3