RustClash
RustClash
Gem1,310
Litecoin
Litecoin
Gem15,680
Cases.gg
Cases.gg
Gem1,040
Sofiiia Bohush
Sofiiia Bohush
Gem16
zainab2
zainab2
Gem8
Embry Warwick
Embry Warwick
Gem3,145
string_nolr510
string_nolr510
Gem1,323
Atia
Atia
Gem166
amerlolo
amerlolo
Gem30
박현빈
박현빈
Gem10
Hassan
Hassan
Gem88
박현빈
박현빈
Gem1,055
hipokrat7334
hipokrat7334
Gem14
Sofiiia Bohush
Sofiiia Bohush
Gem8
mo111
mo111
Gem623
Visionary
Visionary
Gem14
Atia
Atia
Gem77
Flor Maria Sanchez
Flor Maria Sanchez
Gem12
Napkin Zap
Napkin Zap
Gem1,232
Napkin Zap
Napkin Zap
Gem10
Deszcz

Gem78

AdminSwirfty: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank icondjeblisebastien: hello
SystemGamehag: 4 users received Gem20 from the Rain.
unranked rank iconamerlolo: how are you
unranked rank iconamerlolo: hi
unranked rank iconamerlolo: hi
unranked rank iconreza bandeh: hi
unranked rank iconreza bandeh: سلام
unranked rank iconreza bandeh: hi
unranked rank iconRafi Mbendol: cara dapetin robux nya gimana
unranked rank iconYOUSSEF BADAWY: wow
novice rank iconAtia: blobDance emote (inline chat version) Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconYOUSSEF BADAWY: hallo
unranked rank iconYOUSSEF BADAWY: Vibin emote (inline chat version)
unranked rank iconamerlolo: all methods need a lot of time
unranked rank iconamerlolo: any one can tell me
unranked rank iconamerlolo: how can i earn a lot during less time?
unranked rank icon박현빈: hi
SystemGamehag: 4 users received Gem17 from the Rain.
novice rank iconAtia: blobDance emote (inline chat version)
unranked rank iconNapkin Zap: jeg har forstuvet min fod
unranked rank iconNapkin Zap: hej mo
unranked rank iconskrt: aware
unranked rank iconmonopolygo: https://monopolygoapk.com/
SystemGamehag: 3 users received Gem162 from the Rain.
unranked rank iconAdil Live: segs
novice rank iconMikado Game: hey
unranked rank iconNapkin Zap: Vibin emote (inline chat version)
novice rank iconAtia: blobDance emote (inline chat version) catJAM emote (inline chat version)
unranked rank iconMads Vuur: Why do i not received my withdrawal toPayPal
Zaloguj się, aby rozpocząć czat

48

0/160

Assassin Creed Polish

MaxAcr avatar

MaxAcr

December 14, 2016 at 12:28 AM

1940, przed jednym z Magazynów amunicji Niemców, Polska Udało się jestem przed celem - magazyn, tu uzupełnimy nasze zapasy, mamy jeszcze dużo karabinów ale amunicja jest na ukończeniu więc zabrałem się za zrobienie prostego lecz skutecznego łuku, ojciec nauczał mnie kiedyś o Mongołach i ich małym lecz diabelsko wytrzymałych łukach dzięki połączeni dwóch materiałów drewna oraz ściengien zwierzęcych. Wszedłem na mur i zabiłem pierwszego który akurat był nade mną dźgnołem go w jego nogę i go pociągnąłem, a on spadł na ziemię tak mocno że musiał przynajmiej stracić przytomność, potem wszedłem na stanowisko snajpera i wziąłem Gew98 z tłumikiem strzeliłem w stronę następnego, potem podbiegłem do jego zwłok i wrzuciłem je do stogu siana obok. -Żadnych śladów. Tak samo postąpiłem z następnymi, teraz trzeba było się zająć wnętrzem Magazynu na pierwszego w środku zeskoczyłem z muru i zatopiłem nóż w jego gardle wystrzeliłem z łuku do trzech następnych -Zostało pięciu dwóch wewnątrz i trzech przed drzwiami. pierwszy poszedł z noża do rzucania zanim się zorientował drugi, strzeliłem z łuku, trzeci podjął szarże, ale ja obróciłem się w momencie, kiedy praktycznie miał na mnie się rzucić i w trakcie tego manewru zatopiłem nóż w jego głowę. -Teraz wnętrze otworzyłem drzwi i nim dozorca i wice dozorca się spostrzegli wymierzyłem do obu z dwóch pistoletów na ich twarzach było widać strach, ale ja się nie zaląkłem wystrzeliłem do wice dozorcy i podszedłem do dozorcy a kiedy byłem wystarczająco blisko dźgnąłem go nożem. -Nie powtrzymasz nas nędzny polaku -Mówiąc to splunął. -Zacisnąłem swoją rękę na jego obrzydliwej tłustej twarzy - Co ty możesz wiedzieć o nędzy poza tym że sam jesteś nędzny ludzie tacy jak ja i mój brat żyją w biedzie przez bombardowanie mieszkamy w ruinach naszej dawnie pięknej rezydencji, niektórych nie stać nawet na kromkę chleba i to przez takich jak ty Gorlshu Wuntershlufie chcecie tylko władzy a szczególnie ten wasz maniakalny przywódca Hitler to nie człowiek to niepoczytalny tyran. -Mówiąc to ostatecznie zakończyłem jego żywot. Pierwszy odcinek mam nadzieje że się spodoba.
Assassin Creed Polish na forum A Group Of Writers na Gamehag