Zrobiłem wszystko poprawnie tak jak napisali w 1 zadaniu, dzisiaj grę ściągnąłem, nigdy wcześniej w nią nie grałem, ani o niej nie słyszałem
A nie zaliczyli mi screenshota ponieważ:
"Zadanie w grze Lineage 2 Classic zostało odrzucone.
Wygląda na to, że nie zarejestrowałeś nowego konta w grze."
Ma ktoś może jakiś pomysł dlaczego to sie dzieje?
Pare minut temu dostałem tą samą odpowiedź...
Bardzo istotne jet to, by zarejestrować się z linka z tej strony. Być może jeśli masz jakieś oprogramowanie, które utrudnia stronie śledzenie twoich działań, to nawet jeśli zarejestrujesz się z linka na stronie administrator tego nie odnotuje.
Akurat dzisiaj jest +35% premi do tego zadania stracona okazja :(
I tak zarejestrowałem się z linka z tej strony.
fBogdan Zdrojewski minister finansów i zarządzania w
Z reguły jest to problem sprzętu. Jeżeli masz wlączonego ANTIBLOCKA, czy temu podobnego, to zadań napewno nie zaliczy, ponieważ system nie odnotowuje założenia konta poprzez link GAMEHAG. Na to sposobem jest naprzykład napisanie do suuportu gry i poproszenie ich o potwierdzenie zalożenia konta przez link GAMEHAG, ale tu też jest problem, ponieważ np. ja od niektórych supporterów otrzymuje odpowiedź, że nie maja współpracy z GAMEHAG i dla nich jest to strona 3, czyli tez nie jest łatwo.
Moim zdaniem troszke to lipne.
Znowu mi nie zaliczyli z tego samego powodu...
Ja mam nowy laptop, zainstalowana tylko przeglądarka w tybie prywatnym i powiem tak każde zadanie mi odrzucają że nie zarejestrowałem nowego konta. To pytanie takie jak niby mam to rejestrowac by zaliczali? Odrzucają zadania bezsensownie.
Zawsze jak jest promocja to ci nie zaliczą tego. Zawsze! to są oszuści i tyle. Zauważyłem że zadania bez premi są akceptowane szybciej i o wiele bardziej chętnie niż inne. Zrobiłem zadania w Crossout w którym trzeba było wbić 4lvl, wbiłem idealnie 4 nick Ventox, nowe konto, wszystko gra efekt? powiedzą ci że źle zrobiłeś, nie zgadniecie.. była premia do gry..
Może spróbuj napisać do administracji