Wciąż za artykuły dostaje się 300 kamieni, a i czy długo trzeba czekać na ocenę bo zastanawiam się czy coś się zmieniło przez 10 miesięcy gdy mnie nie było.
rok temu pisałem fajne i ciekawe poradniki do gry, dostałem 300 i tylko 300
A długo się czeka bo rok temu tak po 1-2 tygodnie czekałem.
Długo. Ja artykuł wstawiłam we wtorek i nadal czekam na akceptację... Zresztą jak widać, ostatni artykuł jest z 26 września. :|
Jak chcesz dostać więcej kd za artykuł to dodaj do niego zdjęcia i sam zrób miniaturkę. Za to jest 500kd
Nie ma się co dziwić, że artykuły nie są na ten moment sprawdzane. Zapewne wiecie, że niedługo odbędzie się gala FAME MMA 2, a GameHag jest jednym ze sponsorów, więc pewnie nie mają narazie na sprawdzanie artykułów czasu.
Myślę sobie, skąd ludzie mają tyle punktów dziennie? Wiem,że można kupować sobie KD ale czy jest sens? Dużo KD za artykuł leci?
Za artykuł leci do 1000kd zaleznie od jego jakości. Mozesz rowniez aktywować rune ktora daje dodatkowe 50%. Czyli otrzymując 300 tak naprawdę z runa otrzymasz 450.
Mi praktycznie zawsze wchodzi 500. Poza jednym artykułem, który osobiście uważam za najgorzej napisany z nich wszystkich, a dostałem z niego 600.
Czemu ja nie dostałem kd za to, że opublikowałem artykuł ??? Czy to jest z racji tej iż mam 2 poziom ???