Zapewne jak każdy już zna wydawnictwo Rockstar Games wydało 3 lata temu grę pt. " Grand Theft Auto V". GTA - ten skrót chyba każdy powinien znać, jest to gra akcji, FPS, FPP, jest to gra bardziej gangsterska - tego nie muszę chyba tłumaczyć bo każdy z Was zapewne wie co za gra. 14 kwietnia 2015 - wersja PC, 17 września 2013 - wersja na konsolę.W GTA jest bardzo dobrze i profesjonalnie rozwinięta fabuła w której uczestniczą 3 główne postacie - Franklin Clinton, Michael De Santa & Trevor Philips -historia tych 3 bohaterów jest znakomita i moim zdaniem każdy z graczy powinien zapoznać się z tą grą jak i głebiej zapoznać się z fabuła. Akcja toczy się w Los Santos, 3 bohaterów żyje z częstych napadów na banki/lombardy/lub inne cenne budynki. Można nazwać ich czarnymi biznesmenami. W grze są też misje poboczne oprócz tych głównych fabułowych pod nazwą " nieznajomi i dziwacy" - polecam nie które misje dla kogoś kto chce się pośmiać lub poznać historię prawdziwych dziwaków. Grand Theft Auto - Rockstar Games - to nie pierwsza ich taka gra! Za sobą mają Grand Theft Auto: III, Vice City, San Andreas, IV, oraz słynna "V" piątka! Po tylu latach od pierwszej wersji Grand Theft Auto minęło już 19lat! Pierwsza część została wydana 17 października 1992 roku, po tylu latach, aż tyle się zmieniło!
Ps. Grand Theft Auto ma też osobny tryb " Online" - są tam zawarte napady/biura/gangi motocyklowe - polecam ten tryb z własnego doświadczenia, + w online mamy własną postać i jest dla niej przygotowana fabuła.
Moim zdaniem jest to bardzo fajna gra, przeszedłem ją kilka razy całkowice - całą fabułę. Graficznie jest wspaniale, a fabuła jest wyśmienita. GTA zaimponowało mi od wersji San Andreas gdzie tam przegranych mam dość sporo godzin. Według mnie Grand Theft Auto V jest najlepszym wydaniem od Rockstar Games - kto nie zagrał, niech zagra. W trybie online podoba mi się to że jest mini fabuła naszej postaci ONLINE.
Polecam i pozdrawiam Eryś :)
Także zgadzam się z twoją opinią sam mam GTA V na PS3 i gra jest super
d o b r e p o m a r a n c z o w e
dość dobrego to jest zajebiste
GTA V Jest Super Grą I Zgadzam Się Z Tą Opiią
Zgadzam sie jak najbardziej gra extra a wymagania tez male
Co jak co GTA V to naprawde niesamowita i wciągająca gra
Super :-) pozdrawiam serdecznie