Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Zapewne jak każdy już zna wydawnictwo Rockstar Games wydało 3 lata temu grę pt. " Grand Theft Auto V". GTA - ten skrót chyba każdy powinien znać, jest to gra akcji, FPS, FPP, jest to gra bardziej gangsterska - tego nie muszę chyba tłumaczyć bo każdy z Was zapewne wie co za gra. 14 kwietnia 2015 - wersja PC, 17 września 2013 - wersja na konsolę.
Ps. Grand Theft Auto ma też osobny tryb " Online" - są tam zawarte napady/biura/gangi motocyklowe - polecam ten tryb z własnego doświadczenia, + w online mamy własną postać i jest dla niej przygotowana fabuła.
Moim zdaniem jest to bardzo fajna gra, przeszedłem ją kilka razy całkowice - całą fabułę. Graficznie jest wspaniale, a fabuła jest wyśmienita. GTA zaimponowało mi od wersji San Andreas gdzie tam przegranych mam dość sporo godzin. Według mnie Grand Theft Auto V jest najlepszym wydaniem od Rockstar Games - kto nie zagrał, niech zagra. W trybie online podoba mi się to że jest mini fabuła naszej postaci ONLINE.
Polecam i pozdrawiam Eryś :)