ogólnie to ja wiem tylko to ze można zdobyć z stron typu GAm3H@G i jeśli wy tez macie jakieś inne strony to możecie powiedzieć. dziękuje z góry
Np. ******* ( sam nie próbowałem ale chyba działa) tam też trzeba zdobywać "*******" i można za nie kupić Robuxy ;)
HEJ macie jakieś kody promocyjne do robloxa(oczywiście działąjące przez cały maj)
hmm no ja nwm bo nigdy robuxow nie mialam heh
Tak naprawde ty nie dostajesz tego za free tylko robisz na to
nie dostaniesz za darmo, musisz uzbierac!
nie da sie, trzeba kupić :/
Znalezione obrazy dla zapytania jak zdobyć darmowe robuxy legalne
Poza grą, Free Robux można otrzymać za pomocą różnych aplikacji. Aplikacje działają zazwyczaj w oparciu o ankiety bądź konkursy. Wypełniamy prosty formularz w zamian za określoną liczbę Free Robux. Można brać również udział w konkursach, gdzie możemy dostać Robuxy przy odrobinie szczęścia.
Mogę ci kupić za jakieś pety na Adopt me jak masz
Tak, gry od Free Robux działają ale niestety nie wszystkie. Miałam grę Free Robux Color Ball Blast Game ale jej nie instalujcie trzeba było minimum uzbierać 1k R$ i uzbierałam (w tym szybciej się zbierało od innych gier z Free Robux) ale co mi po tym jak ta gra zabrała mi R$ i nie dała na roblox. Oraz nie polecam gry Havoc Ball ponieważ się strasznie zacina (i to nie jest kwestia internetu), a aktualnie to mam grę Color Race 3D (też jest na R$).
oczywiście po jakimś czasie sprawdziłam czy mi przyszły
oczywiście po jakimś czasie sprawdziłam czy mi przyszły ale niestety nie:slight_frown:
Legalne Darmowe Robuxy są na Gamehag na tej stronie co teraz pisze
No to tylko takie strony jak ta raczej albo poprostu kup
możesz albo kupić albo używać tej strony, nie polecam sprawdzać różnych generatorów, bo to ci zabiera hajs i później nic nie dostajesz
Darmowe robuxy nie istnieją
RBLX.LAND może pomogłem tam też można robić i wykonywać zadania z czego można potem je wycofaj na swoje konto na roblox pozdrawia Gesllera :)
Tak Total free to najwyżej w d**** se pogrzeb nie da się na totalu
Nie da się za darmo, jak trzeba wysłać SMS to cie oszukuje i ci z konta zabiera dużo kasiory, i może Ci robux nie dać! Jedynym sposobem są takie aplikacje/strony jak: ganehag, bananki itp.