nie nie opłaca się kupować bloxburga ponieważ na pewnym etapie gry musisz zapłacić 175 robuxów
( podruba ,,The Simis''
Bloxburg ogółem jest fajna grą, ale był taki moment że nie grałam w ogóle w robloxa przez jakieś pół roku, i mi bloxburg sam się usunął, i musiałam kupować od nowa. Nie wiem, czy tylko u mnie tak było, ale ja tak miałam.
~Pozdrawiam
według mnie się nie opłaca
Em można ale nie stem pewien
nie jest mnóstwo gier podobnych a nawet prawie identycznych np roVille polecam.. ;)
Jest wiele podobnych gier na przykład Brookhaven gdzie nie trzeba płacić i robuxy marnować. Więc nie opłaca się kupować Bloxburg.
nwm nie mam go i nie oglądam filmów z niego
nie, lepiej kupić jakieś ubranka bo za 25 robux można kupić spoko ubranka
ja nie kupiłem ale koledzy mi muwili że super gra ale słuchaj raczej tych powyżej bo oni sami w to grali
zależy ale jak dla mnie nie
tak ale moze sie znudzic po jakims czasie no wiec nwm
nie grałem w bloxburga
i think its twoja decyzja
to jest coś takiego jak simsy wijęc tak bo simsy kosztują wjęcej niż 25 robuxów a i w dodatku masz tam mjejskie życia a ten dlx pack w simsach kosztuje 50 do 80 zł coś tego typu
moze i sie oplaca jesli nie placisz za robuxy jak ja i korzystasz z tego sposobu: https://www.youtube.com/watch?v=Kpzq1WdQ9V0
oplaca sie bardzo spoko mozna sie tam rozwijac
z calego robloxa ten tryb jest najlepszy
według mnie i moich znajomych
Bardzo polecam tryb bloxburg. Można się naprawdę zaciekawić. Ta gra oferuje nam rozbudowę domu, pracę, miałem ja na swoim starym koncie które oddałem. Bardzo żałuję ale serio polecam Ci ta gierkę!