Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Napisze wam w planie szczegółowym i później opisze wam to jaśnie:
1.Tworzycie grę z 5 znajomymia)Gra normalna nie rankingowa
2.Zaczyna się zabawa
b)Cała drużyna wybiera jeden Rodzaj postaci:
-Supporta
-Midlanera
-ADC
-Toplanera
-Junglera
c)Cała drużyna bierze na Summoner Spele(Umiejętności dodatkowe) :
-Ducha i Osłabienie
-Błysk i Osłabienie
-Smite i Osłabienie
3.Start Urozmaiconej gry:
a)Jeśli wybraliście postać pod AD idziecie pod AP lub na odwrót [Jeśli Champion nie ma przeliczników pod przynajmniej 2 umjejętności,idziesz tą postacią pod Tanka.
b)Tworzycie Buildy, które nie mają sensu XD
4.Jak już gra się zacznie...
a)Wszyscy idą robić 1 Smoka a później po kolei idą na każde linie zabijając przeciwników(Oczywiście grupowo chodzicie)[Chodzi o to żebyście się nafeedowali]
5.Teraz o co każdy z drózyny ma walczyć?
-Przeszkadzacie sobie np.Używacie umiejętności osłabiających sojusznika
-Za pomocą wybuchowych szyszek wybuchacie sojuszników w stronę przeciwników
-I tym podobne rzeczy
-Musicie sobie zabierać kille
5.Jakie jest sedno gry?
Ten kto na koniec gry nie ważne czy wygranej czy przegranej będzie miał najlepsze statystyki Wygrywa grę.
A całkowite objaśnienie tej gry jest nie możliwe,poprostu to jest gra dla tych co lubią Trollować,ale nie chcą przy tym szkodzić sojusznikom.Grajcie poprostu tak jak byście chcieli się tylko dobrze bawić,a nie po to żeby wygrać,ponieważ w grach nie chodzi o to żeby ciągle wygrywać,przedewszystkim chodzi o dobrą zabawę.
Myślę,że ktoś wyprubuje tego trybu.
Pozdro i Narka ;D