1. Zdobądź 4lvl.
2. Wygraj 25 bitew przeciwko graczom tzw. PVP (w grze misje o złom tzw. "scrap")
3. Wygraj 30 bitew (jak wyżej)
Zrzut ekranu należy wykonać wchodząc w swój profil w grze (tam gdzie wyświetla się między innymi lvl), potem w zakładkę "medals" i tam jest pozycja/ zadanie gry "wygrane bitwy na 100"
Jak wykonać 1 zadania bo wysyłałem , że mam 4 lvl konta a wogóle mi nie zaliczają pomocy jak to zrobić.
Od razu pisz do supportu- często zdaża się że "algorytm" nie zalicza. Ja próbowałem kilkanaście razy zasliczyć 1 zadanie i dopiero po kontakcie z supportem udało się to ogranąć.
fajnie, rozpisane napewno się przyda
ja wygrałem chyba 20 mam 6 lub 7 level ale zadania mi nie przyjeło bo trza mieć 4 poziom, mam zrobić 2 konto xD TO WIELKI BŁĄD
no mi tez przed chwilą odrzucili, zrobiłem im zrzut ze mam 7 poziom (czytaj 7 poziom Engeenera) i tak odrzucone, zrobiony zrzut z profilu ->ogolne, sam już nie wiem gdzie mam robic ten zrzut, możez medali tam jest taki do zaliczenia 10 poziom postaci moze tam, gro juz wie
Witam mam pytanie, jeśli mam do wukonania zadanie :Ukończ 20 zadań Engineer "pierwsze kroki .
To po wejściu na profil >medals>missions i potem jest takie coś jak "Medals received" to tutaj ma byc 20 o to chodzi ?
No tak jak masz tu napisane, musisz wygrać, 15 bitew o tego (scrapa) po prostu walczysz i potem wchodzisz w swój profil w prawym górnym rogu i tam masz zakładkę Medals i wchodzisz w Missions, tam jest Winner taka wstążka i tam jest pokazane, ile bitew wygrałeś. Potem Screen wysyłasz i czekasz.
Spoko poradnik polecam bardzo
jak zrobic 1 zadanie bo miec 20 poziom enginer nie wiem o co chodzi macie jakis screen zeby mogl zobaczyc