AdminJoshverd: Unfortunately, PayPal, Venmo, Visa, and Bank Transfer are not supported in Venezuela  1f641 emote (inline chat version)
unranked rank iconYobz: :(
unranked rank iconYobz: Venezuela
AdminJoshverd: Which country are you located in?
unranked rank iconYobz: You say that to redeem ours you have to go to cases.gg or clash.gg?
unranked rank iconNea Karlsson: where is my account?!
AdminJoshverd: hi
unranked rank iconSzymon Zboralski: hi
unranked rank iconAREEB Ali: Where daily wheel what I said the game doesn't give me credits
unranked rank iconTirchiohabbo: ruota giornaliera non ci sta?
AdminJoshverd: Welcome  catKISS emote (inline chat version)
unranked rank iconTirchiohabbo: ...
unranked rank iconangelo94sr: ma quindi tutto da capo?
unranked rank iconAREEB Ali: I just created my account 
unranked rank iconAREEB Ali: So that means we can't receive the credits now but we can't receive after some time but can anyone tell me how much late my credits will come
unranked rank iconAREEB Ali: I can't receive my credits why I installed the app first time I completes levels don't nothing happened with my credits 
unranked rank iconPiombo65: As the old account transfer is unable, will be there a way to recover the previous earnt soul gems?
unranked rank iconPiombo65: Hi! So... what happened? I had to create a new account. Did they change the management?
AdminSwirfty: Unfortunately, we were unable to transfer old accounts over to the new platform
unranked rank iconPaolo Contini: but i can't join with my previous account. is it normal? all deleted?
unranked rank icon21albertoff: Spanish support?
unranked rank iconadeel tunio: I completed my egg catcher level 50 but didn't received my credit I thing this app isn't the top option however will take it 
unranked rank iconJason: Yeah offers not crediting my account either 
unranked rank iconadeel tunio: I completed my egg  catcher level 30  but i didt get my reward 
unranked rank iconzzniez20: @Joshverd Paypal, for me
AdminJoshverd: All will be fixed shortly tho
AdminJoshverd: I'm trying to prioritize the ones people are using
AdminJoshverd: Oh, I know!  Sadge emote (inline chat version)
apprentice rank iconJacob: It's all of them Josh
AdminJoshverd: Paypal? Venmo? Cases.gg/Clash/Rustclash?

22

0/160

Dirt 3

tenib123 avatar

tenib123

March 9, 2021 at 05:28 PM

W tym artykule opowiem o mojej ulubionej grze z serii dirt

Dirt 3 to gra wydana w 2011 roku przez codemasters. W tej grze morzeż wcielić się w rolę rajdowca ale rajdy to nie wszystko co jest w tej grze są też typowe wyścigi czyli rallycross lub np Head 2 Head
W tej grze jest kilka frakcji samochodów: Pro Open S2000 90s Group B 80s 70s 60s Rallycross Raid oraz pare map rajdowych: Finland Kenya Michigan Monte Carlo Norway pare na wyścigi: Aspen L.A. Coliseum Monaco Shibuya oraz Smelter oraz kilka na Head 2 Head: Aspen Monaco i Smelter

Guide Dirt 3 for Android - APK Download

Dirt 3 w dniu premiery kosztował 139,90 ale teraz można bez problemu za parę złoty kupić kod do gry a nawet jak się parę minut pozbiera kamienie dusz na gamehagu można zdobyć kod za darmo
Dirt 3 już można uznać jako gre zapomnianą ponieważ na samym trybie online jest po parę osób ale ja już mam na steamie 400 godzin i cały czas mi się nie znudziło jak dla mnie to jest gra 8.5/10 oraz sam dirt 3 rózni się bardzo od Colin Mcrae Dirt 2 graficzne
Dirt 3 też posiada możliwość jeżdzenia poza multiplayeren i dirt tour na Trybie Singleplayer możnaa się bardzo dobrze nauczyć jeździć a potem na dirt tour same złoto zdobywać

Dirt 3 Complete Edition w końcu bez Games for Windows Live

Wymagania Dirt 3 są tak niskie że prawie każdy może sobie na niego pozwolić wystarczą 2 gb ramu i Amd Athlon x64 a dla fanów Intela Intel Pentium D i 6 gb pamięci na dysku i według mnie bo sprawdzałem jak zagrasz na minimalnej grafice na amd athlon x64 i tych 2 gb ramu będziesz w stanie grać w tych 30-60 fps czyli wystarczająco

DiRT 3 – Now Available With Steamworks Support | Codemasters Blog

Dirt showdown (czyli ten nowszy) lub Dirt 2(ten starszy) bardzo się różni od dirt 3 ponieważ w dirt showdown zrobili bardziej zręcznościową grę i w zupełnie innym stylu a w Dirt 2 mi się bardzo nie podobają trasy chodzi głównie mi o takie nazwijmy to skrócenia trasy każdy fan Need For Speed Most Wanted powinien wiedzieć o co Chodzi Ale porównując Dirt 3 Multiplayer z Dirt Showdown Multiplayer Na Dirt 3 Multipalyer znajdzie się więcej graczy pewnie temu że są ciekawsze tryby jak: zombie i Normalny wyścig a W dirt showdown jest wyścig i Bitwy samochodów zależy kto co lubi ja polecam zagrać w obie gry i sobie porównać ale dla ludzi co wolą używać kierownicy do gier wyścigowych polecam dirt 3 ponieważ w dirt showdown niema kamery pierwszo osobowej ale jeśli to nie jest problem to można spróbować bo dla mnie na początku to był bardzo duży problem
Dirt 3 posiada też taki nazwijmy to plac na którym można się nauczyć robić bączki porządne drifty i różne rzeczy ale na tym placu można też odszukiwać znajdziek dzięki którym odblokowujesz coraz większą część placu a te znajdźki mogą być wszędzie np: jak się rozjedzie kartony to będzie w nich itp: 

Polecam też zagrać ze znajomymi na prywatnym lobby będziecie mogli rozmawiać ze sobą przez czat głosowy wbudowany w grę w każdej chwili można kogoś mutnąć a jak nie ma się mikrofonu można komunikować się przez chat  a jak znudzi ci się to wszystko to możesz spróbować pobijać swoje rekordy na trybie time trial albo nawet możesz być najlepszy na świecie i też bardzo fajne jest to że można rywalizować w time trialu z znajomymi co posiadają tą grę warto spróbować porywalizować z znajomymi ja z 7 znajomych co posiadają tą gre mam 1 miejsce ale były momenty kiedy spadałem na np:3 miejsce 

podam jeszcze oceny z niektórych stron 

gry-online 8.3/10
google 9.3/10
komputer świat 8/10
gram 8/10
moja opinia 9/10
a wy napiszcie swoją opinie w komentarzach

Dirt 3 to bardzo dobra ścigałka polecam zagrać i wydać na tą grę te parę złotych

Luke448 avatar

Luke448

March 9, 2021 at 05:39 PM

Dlaczego to nie jest w arykułach?

wiktorkaa avatar

wiktorkaa

March 9, 2021 at 05:45 PM

fajne miło się czyta i ładnie napisane

KacperPlayPL avatar

KacperPlayPL

March 9, 2021 at 06:04 PM

no no dirty 3 "kom na expa"

ciemnosc avatar

ciemnosc

March 9, 2021 at 06:08 PM

Fajne miło się czyta

tenib123 avatar

tenib123

March 9, 2021 at 07:51 PM

dziękuje za pozytywne przyjęcie

tenib123 avatar

tenib123

March 9, 2021 at 07:54 PM

pisałem to prawie 6 godzin

wiktor18_ avatar

wiktor18_

April 12, 2021 at 08:32 PM

Fajny

Korniszon636 avatar

Korniszon636

April 13, 2021 at 12:20 AM

no no fajny temat do opisania ale jak widze juz jest napsiany i to jeszcze bardzo dibrze napisany btw czm to nie jest artkul gosciu to jest super rob tym podobne rzeczy (kom dla expa)

Malenki03 avatar

Malenki03

April 13, 2021 at 10:57 AM

dirt 3 to jednak spoko giera a artykul koks tez

bolek_123 avatar

bolek_123

April 13, 2021 at 11:13 AM

fajne się czyta

tenib123 avatar

tenib123

April 13, 2021 at 12:10 PM

dziękuje za bardzo dobre przyjęcie

eryk_baraniak avatar

eryk_baraniak

April 13, 2021 at 12:19 PM

lepszy dirt 2

bartak111111 avatar

bartak111111

April 13, 2021 at 01:49 PM

lepszy dirt 3

tenib123 avatar

tenib123

April 13, 2021 at 10:53 PM

eryk_baraniak co powiedziałeś
ja w dirta gram od 2011 od mojego ps3 po teraz z kolegami na olinie na steamie mam od 5 lat i mam 3000 godzin

tenib123 avatar

tenib123

April 13, 2021 at 10:56 PM

a jak pisałem w dirt 2 mnie irytowało te takie skróty w trasie oraz ten młodzieżowy styl a w dirt 3 można powiedzieć że codemasters wróciło ddo początków do clonia mcrae 1 lub colin mcrae 2