Deszcz

Gem433

unranked rank iconTim Scott: Hello
SystemGamehag: 6 users received Gem93 from the Rain.
unranked rank iconTechno Cool: ty
unranked rank iconbau.miskanal: Vibin emote (inline chat version)
unranked rank iconTim Scott: How long for venmo withdrawal
novice rank iconAtia: PartyKirby emote (inline chat version) Vibin emote (inline chat version) blobDance emote (inline chat version) catJAM emote (inline chat version)
unranked rank iconwhos_who21: rain is coming
unranked rank iconmo111: Augu jeg er på leaderboard nummer 8
unranked rank iconmo111: blobDance emote (inline chat version)
unranked rank iconCastomic: Capybara stare emote (inline chat version)
unranked rank iconNapkin Zap: Petcapy emote (inline chat version)
novice rank iconAtia: blobDance emote (inline chat version)
SystemGamehag: 4 users received Gem26 from the Rain.
novice rank iconAtia: blobDance emote (inline chat version)
unranked rank iconmo111: Vibin emote (inline chat version)
unranked rank iconPaulTran: hello weeken
unranked rank iconRandom Accound: hi
unranked rank iconCastomic: yikes
unranked rank iconskrt: offers don't track gg
SystemGamehag: 4 users received Gem411 from the Rain.
unranked rank iconCastomic: gre
novice rank iconKaiwan Sian: yooo
unranked rank iconsanyika20202: hi
unranked rank iconВадим Дудич: EBPEY
unranked rank iconbau.miskanal: jeez no good offers
unranked rank iconstevefinance27: how long pending?
unranked rank iconNapkin Zap: Very Cat emote (inline chat version)
novice rank iconAtia: bongo emote (inline chat version)
unranked rank iconAdamaris: Hola
unranked rank iconAdamaris: Meowdy emote (inline chat version)
Zaloguj się, aby rozpocząć czat

39

0/160

Czarodziejki gwiazd- 1 drużyna opis skórek

PoProstuRoksana avatar

PoProstuRoksana

September 13, 2018 at 02:07 PM

Witam w moim kolejnym artykule o serii skórek. Dzisiaj przyjrzymy się skinom star guardian z 1 drużyny
Star Guardian Lux

Skin, który początkowo miał być żartem był pierwszą skórką z serii "Czarodziejki księżyca". Skin odstaje od innych skórek star guardian przez lekko postarzałą grafike. Skin jak już wspomniałam miał być początkowo żartem od riotu lecz przywoływaczom skin przypadł do gustu.
Jako że skin nie jest w moim stylu i są lepsze skórki od tej, to oceniam go 5/10 

Star Guardian Jinx

Drugi najlepszy skin z pierwszej drużyny naszych czarodziejek. Jinx jest "przewodniczącą" pierwszej serii, więc kosztuje on 1850 riot points i jest legendarny. Skórka przypadła mi do gustu chodź jej kolory nie są zbyt w moim stylu. 
Jinx wypadła bardzo ładnie na splash arcie jak i w grze więc oceniam tą skórkę 9/10

Star Guardian Janna

Już pomijając oszałamiający splash art który można powiedzieć że jest lepszy od Jinx, powiem tyle że skin jest śliczny. Jako iż jestem zmywarą zawsze modlę się żeby skin wypadł mi z lootu bo jak wywala mnie na supporta pickuje Janne. Dopasowaie fioletowego z żółtym to strzał w dziesiątkę jakby riot zrobił tego skina właśnie dla mnie. Ale co robi największą robotę? Oczywiście że huraganki Janny które są idealnie dopasowane i wyglądają lepiej niż na pogodynce Jannie.
Czuję jakby przy robieniu tego skina riot myślał tylko o mnie, przy dopasowaniu koloru który idealnie wpasowuje się w tematyke tej serii skórek. Oceniam tego skina 10/10 bo jest do 2 najlepszy skin star guardian

Star Guardian Poppy

Patrząc na tego skina sądzę że nigdy nie połączyłabym szlachetnego Yordla z młotem do czarodziejek gwiazd. Poppy to mój ulubiony pick na topa i nawet mainowałam ją przez jakiś czas mimo tego że nie ma za dużego damage'a, to umie zrobić robotę. Każda animacja na tym skinie jest śliczna. Uważam, że ten kolor pasuję do niej najbardziej bo Lulu widzę bardziej zieloną jak ogórek niż właśnie Poppy.
Jest to skinn zrobiony idealnie, chodz riot mógłby trochę wysilić się nad postawą Poppy na splash arcie, lecz i tak oceniam tą skórkę 8/10

Star Guardian Lulu

Ogórkowa czarodziejka gwiazd nie prezentuję się tak zjawiskowo jak jej poprzedniczki. Nie uważam że skin jest brzydki, tylko nie pasuję mi do niego po prostu kolor. Najbardziej mi pasuję do tego skina Pix, czyli "przydupas" oto tej bohaterki. Sam model na splash arcie wygląda dosyć dziwnie, lecz w grze skin wyspowiada się ze swoich grzechów.
Jak już pisałam, kolor i model bohaterki mi po prostu nie odpowiada. Bez zbędnych komentarzy oceniam ten skin 6/10

To już wszystkie skiny star guardian na tej liście! Dziękuję za przeczytanie tego artykułu oraz zapraszam do komentowania moich poprzednich! Do zobaczenia!