XnoobHag
XnoobHag
Gem8
thutha bugg
thutha bugg
Gem284
paukoskiryan
paukoskiryan
Gem28
Mummyju Juju
Mummyju Juju
Gem45
armandbatiste015
armandbatiste015
Gem469
Mummyju Juju
Mummyju Juju
Gem140
Mummyju Juju
Mummyju Juju
Gem70
Mummyju Juju
Mummyju Juju
Gem52
armandbatiste015
armandbatiste015
Gem1,498
megastorm.games
megastorm.games
Gem353
Mummyju Juju
Mummyju Juju
Gem630
tihag12721
tihag12721
Gem21
Mummyju Juju
Mummyju Juju
Gem383
pexike4782
pexike4782
Gem21
armandbatiste015
armandbatiste015
Gem3,080
bkun9288
bkun9288
Gem140
megastorm.games
megastorm.games
Gem89
Chooby Dooby
Chooby Dooby
Gem1,833
rosanna_rondon
rosanna_rondon
Gem244
marcell16111994
marcell16111994
Gem73
Deszcz

Gem7

unranked rank iconarmandbatiste015: IS PAYMENT BY LOOTPAY INSTANTANEOUS?
AdminJoshverd: Modcheck emote (inline chat version)
unranked rank iconsho.arasida: bobowawahaha
unranked rank iconsho.arasida: ハハワワボボー
SystemGamehag: One user received Gem166 from the Rain.
unranked rank iconsho.arasida: henessyvenom
unranked rank iconXiomara Perez: Cat Yes emote (inline chat version)
unranked rank iconXiomara Perez: Hi
unranked rank iconChooby Dooby: Mhm emote (inline chat version)
AdminJoshverd: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconKenneth Adu: Hello
AdminSwirfty: You can earn Gems by playing games, completing offers, and taking surveys
unranked rank iconmitongadan8: Warpath: Ace Shooter
unranked rank iconDream Gaming: can u give a gem
unranked rank iconmitongadan8: hi
unranked rank iconDream Gaming: give me a gem plz
unranked rank iconDream Gaming: hi
unranked rank iconGloria Nancy Lozano: No tengo robux
unranked rank iconGloria Nancy Lozano: Que ace
AdminJoshverd: peepoHey emote (inline chat version)
unranked rank iconGloria Nancy Lozano: Hola
unranked rank iconGloria Nancy Lozano: Hole
SystemGamehag: One user received Gem107 from the Rain.
AdminSwirfty: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconGoogle Favoriti: pepeJAM emote (inline chat version) g
novice rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
AdminJoshverd: Cash emote (inline chat version)
SystemGamehag: 2 users received Gem30 from the Rain.
unranked rank iconDirk van nieuwkoop: gun mij 5000 edel stenen
AdminJoshverd: pepeJAM emote (inline chat version)
Zaloguj się, aby rozpocząć czat

22

0/160

Rocket League - recenzja

ImTibBear avatar

ImTibBear

March 3, 2021 at 07:55 PM

Rocket League to bardzo zabawna gra, ale jednocześnie jedna z najbardziej frustrujących gier, w jakie grałem w ostatnich latach.

Rocket League jest jedną z najprostszych gier tej generacji, to prawdopodobnie sprawi, że pomyślisz, że bardzo łatwo jest zrozumieć tą grę i stać się w niej dobrym. Prawda jest zupełnie odwrotna od tego.
Rocket League przechodzi na model free-to-play. Gra znika ze Steama
Powodem, dla którego ta gra jest tak wciągająca jest to, że musisz opanować wszystkie te małe, proste umiejętności.

Skojarzenia, które sprawiają, że jest to frustrujące, gra zawsze stawia cię przeciwko ludziom, którzy są lepsi od ciebie, co oznacza, że rzadko będziesz czuł się zadowolony z gry, jeśli nie jesteś na szczycie razem z zawodowcami essportowymi, co jest mało prawdopodobne. Problemem jest to, że mechanik ciężko jest wyłapać z samej gry podobnie, jak wiele różnych technik takich jak airdribbling, to są rzeczy, które będziesz musiał znaleźć w innych miejscach, takich jak YouTube. To sprawia, że musisz poświęcić wiele niezliczonych godzin na treningu umiejętności, które wydają się nienaturalne.
Rocket League przechodzi w tryb free to play na resztę lata!
Rocket League sprawia, że wracam z powodu wszystkich zablokowanych rzeczy, które chcę dostać. Problem w tym, że za większość z nich muszę zapłacić pieniędzmi, aby osiągnąć swój cel. W przeciwieństwie do innych gier, w których dostajesz łup, a potem otwierasz go. W tej grze dostajesz lootboxy, a potem musisz zapłacić, zanim się zorientujesz, co to jest. Chociaż teraz jest lepiej, gdy dostajesz plan, który można wyświetlić przed zbudowaniem go, lecz nadal wolę sposób, jak w grach grach takich jak Overwatch, dostajesz łupy i przedmioty, za lvl up i wykonywania wyzwań, a jeśli chcesz ich więcej możesz je kupić. Wszystkie przedmioty w Overwatch możesz dostać bez płacenia ani grosza, ale jest mniej prawdopodobne, że dostaniesz dobre przedmioty. W Rocket League nie możesz dostać wszystkich przedmiotów bez zapłacenia pieniędzy. Po zakupie gry poczułem się trochę rozczarowany, gdy zostałem powitany przez pole tekstowe "buy rocket pass".

Rocket League, Red Bull Wjazd na Bramkę, Piast Gliwice, FC Barcelona  (sport.tvp.pl)
Uważam, że rozgrywka jest genialna, kontrolowanie samochodów jest tak satysfakcjonujące, bo masz kilka dodatkowych trybów. Brakuje mi przede wszystkim treści, bo nawet jeśli rozgrywka jest niesamowita, to w pewnym momencie zmęczysz się tym i przestaniesz czerpać z tego zabawę.
Dodanie nowych trybów gry do Rocket League, na przykład baseball, latające pierścienie, wyścigi, akrobacje itp. zrobiłoby dużą różnicę. Może wokół świąt możesz pomóc świętemu mikołajowi strzelać prezentami do kominów. Jest wiele przykładów i nie sądzę, aby limity Psyonixa były wyższe niż moje w piątkowy wieczór.

Ogólnie rzecz biorąc, Rocket League jest niesamowitą grą, która cierpi z powodu pewnych frustrujących wad i niektórych funkcji, które po prostu wydaje się chciwe na pieniądze graczy. Gra ma duży potencjał, co sprawia, że smutno mi, że wiele z nich nie jest wykorzystywanych. Miejmy nadzieję, że w przyszłości zobaczymy być może nowe darmowe przedmioty. Jeśli jesteście gotowi na frustrację i ewentualne płacenie zdecydowanie polecam wam zagrać w Rocket League.
PeepoCheer avatar

PeepoCheer

March 3, 2021 at 08:34 PM

średnie

Shadows_PL avatar

Shadows_PL

March 4, 2021 at 01:54 PM

Fajna recenzja, ja oglądam gameplay'e i zabieram się do tego żeby sobie pobrać i grać, bo bardzo lubię takie gry.
bxf4 avatar

bxf4

March 4, 2021 at 03:01 PM

gra Rocket League zdechła przez epic games i free to play i (moja teoria) przez chyba ludzie którzy kupili Rocket league nie dostali kasy za free to play
i bardzo cringe sezony w Rocket league zawsze epic games robi cringe sezony w grach epic games bo epic games jedzie na dzieci które wydawają dużo kasy na gry typu fortnite ponieważ epic games zarabia TYLKO na dzieciach i na YouTube'rach
Typu Farrel
wasil09 avatar

wasil09

March 4, 2021 at 03:02 PM

nie nieprawda
bxf4 avatar

bxf4

March 4, 2021 at 03:06 PM

O epic się odezwał XDD
wasil09 avatar

wasil09

March 4, 2021 at 03:49 PM