Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Opis umijejetnosci Zeda i Stylu gry
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
q - zed rzuca shurikenem. Nie jest namierzane lecz rzucane. Pierwszemu celu zadaje najwięcej
w- zed tworzy cień który kopjuje jego umiejentnosci (Opróż Ulta)
e- Zed zamachuje się wokół siebie Zadając obszarowe obrażenia . Umiejentnsc skopiowana przez W spowalnia
r-Zed Zakłada znak smierci który aktywuje się po 4 sekundach. Zed w tym czasie może ,,Doładować'' Obrazenia swoimi umiejentnosciami oraz auto atakami. Znak smierci tworzy wokół przeciwnika cienie na rodzaj w które kopjują jego umiejentnosci. Gdy ult dobije zed kradnie wrogi cien który dodaje mu pewien % jego ad
Masterki: Władca piorónów
Styl gry :
Należy się starać obić przeciwnika do 50 % hp combem w e q . Gdy przeciwnik bedzię miał 50 % Należy odzyskac energie rzucic w w strone wroga i go z-ultowac rzuci e i q gy zostanie mu około 20% hp mozna sie wycofac.
Skórki
Zed burzowego ostrza
Skkt 1 Zed
Mistrzowski Zed
Project Zed
Runy:
polecam przebicie pancerza i destrukcje .
Przedmioty:
1 Ostrze Dharkinu.
2 Ostrze youmu.
3 Czarny Tasak.
4 Krwiożerca Hydra.
5Taniec Smierci.
Mam nadzieje że tym poradnikem wam pomogłam.