• Zaloguj Zarejestruj

Zbieraj

Nagrody

Społeczność

Jak to działa

Interested in getting rewards for free?
    $5 for every new user with code: EARNWEB5
    Register in browser or download mobile app to redeem your bonus:
    Register Download
    Earnweb QR

Skończył Ci się internet w telefonie? To żaden problem dla Buckshee - darmowy internet - TO DZIAŁA?

Darmowy internet na telefonie - brzmi to niewiarygodnie prawda? Jest to możliwe i jest to w pełni darmowe, aczkolwiek są małe haczyki!
    Pierwszy haczyk - musimy być w jednej z sieci: PLUS, T-MOBILE (w tym Heyah), ORANGE, PLAY (musisz mieć conajmniej 10 groszy na koncie - nie pobierze ich)
    Drugi haczyk - aby nasz internet działał - musimy mieć aktywowany pakiet internetowy i oczywiście aktywne połączenia wychodzące - nie musimy mieć żadnego wolnego transferu, po prostu musimy mieć wykupiony pakiet.
    Trzeci haczyk - musimy oglądać reklamy - co około 5 mb zużytych przez nasze poruszanie się po internecie. Jest jeden plus - jeśli np. słuchamy radia i mamy wyłączony ekran - nie przerywa nam połączenia - tak samo jest jak mamy włączony ekran, a nie pominiemy reklam - aczkolwiek w tym momencie pokazuje nam po kolei reklamy.
    Czwarty haczyk - Ograniczony przesył dzienny - 200 mb - to chyba wystarczy każdemu na dzienną porcję internetu na telefonie.

To koniec haczyków które odkryłem. Wielkim plusem jest to, że nie musimy nic płacić - po prostu oglądamy reklamy. Przesył danych nie będzie obciązał Twojego konta lub pakietu. Podczas gdy mamy włączoną aplikację w tle - możemy robić wszystko - przeglądać internet, słuchać muzyki, oglądać filmy. Wszystko. Minusem jest to, że na przykład nie możemy obejrzeć kilka reklam na raz, aby nam podczas oglądania filmu nie przerywało, aczkolwiek takie są minusy darmowego internetu.

Według mnie nie ma na co narzekać za dużo, ponieważ nie jest to nasza aplikacja, a jest to jeden z lepszych pomysłów jakie zostały zrealizowane w tej sprawie. Kiedyś można było tylko o tym pomarzyć, a teraz mogę sobie słuchać radia bez obaw o mój internet - mam tylko 1 gb internetu w pakiecie.

Niestety aplikacja jest aktualnie tylko na androidzie, aczkolwiek trzymam kciuki za to, aby użytkownicy iOS i Windows Phone mogli także z tego korzystać.

Co myślicie o takim pomyśle, który funkcjonuje? Według mnie to genialna rzecz!

27 listopada 2016 22:23 324
    0

Nigdy nie słyszałem o takim czymś.Ale bardzo mi się podoba

1 grudnia 2016 19:54 324
    0

Aby skomentować musisz być zalogowany!

Zaloguj się